Több meditációs házat akartam nyitni, találtam is egy székhelyet

17 éves korom óta foglalkoztatnak a keleti vallások. Ezek közül a buddhizmus fogott meg talán a legjobban. Annyira különbözik a mi nyugati gondolkodásunktól és rengeteg dologban tud segíteni a hétköznapi életünkben. Általában nem vagyunk felkészítve az iskolában arra, hogy miként kezeljük a stresszt, vagy a szomorúságot és a traumatikus élményeket. A meditáción keresztül azonban sikerült kigyógyítanom magamat különböző mentális betegségekből.

Tovább szerettem volna adni ezt az ajándékot és megalapítottam az első meditációs házamat. Ez persze még csak a saját házam volt, ahova vártam a fáradt, öreg lelkeket, akik itt végre megpihenhetnek. Egy idő után azonban túl sok ügyfelem lett és úgy tűnt, hogy az én négy falam túl szűk lesz. El kellett kezdenem terjeszkedni, ehhez azonban szükségem volt egy székhelyre.

Fogalmam sem volt, hogy hol kezdjem el a keresést. Nem kellett azonban túlságosan félnem, mert nemsokára a sors oda vezetett, ahova mennem kellett. Rákattintottam az elsőként felugró csábító ajánlatra, ami így szólt: iparűzési adó mentes székhely újlengyel területén. Elsőre túl jónak hangzott a Székhelyszolgáltatás24 ajánlata, úgyhogy mindenképpen át akartam vizsgálni az oldalt az utolsó betűig. Nem szerettem volna, hogy átverjenek az interneten, mert már többször megtörtént és ezért sokkal gyanakvóbb vagyok.

Itt azonban nem kellett tartanom semmitől. Persze attól még jó, hogy átnéztem az oldalt részletesen, mert rengeteg információval szolgált azzal kapcsolatban, hogy miért jó egy iparűzési adó mentes székhely újlengyel területén. Én nem is gondoltam volna, hogy ezen a településen fogom, vagy akarnám megalapítani a székhelyemet. A fő oka ennek az volt, hogy szerettem volna, ha a közelemben lenne az a hely.

Miért érné meg akkor nekem mégis az iparűzési adó mentes székhely újlengyel területén? A válasz a kérdésben rejlik és abban, hogy nem tudtam, hogy mi az az iparűzési adó. A Székhelyszolgáltatás 24 azonban részletesen elmagyarázta, hogy mennyit lehet spórolni azzal, ha az iparűzési adó kikerül a képből. Nem kellett vakon hinnem nekik, mert felsoroltak egy csomó hatalmas céget, akik ugyanígy Újlengyel területén alapították a cégüket. Elképedtem mikor megláttam a nagy multik logóját felsorolva.

Ha nekik megéri, akkor pedig nekem is biztosan. Több problémával is küzdöttem azonban továbbra is. Az egyik ezek közül az volt, hogy nem volt ügyvédem és fogalmam sem volt arról, hogy miként szerezzek egyet. Nem kellett volna azonban emiatt sem aggódnom. A Székhelyszolgáltatás24 mindenre ad lehetőséget, így igény szerint ügyvédet is biztosítanak. Azok számára pedig, akiknek már van egy olyan ügyvédje, akiben nagyon megbíznak, ugyanúgy engedélyezik, hogy a saját ügyvéddel alkossák és kössék meg a szerződéseket.

Nekem ennél sokkal több nem kellett már, de azért olvasgattam amennyit tudtam és informálódtam. Elmagyarázták, hogy miként játszik az önkormányzat nagy szerepet abban, hogy ne kelljen iparűzési adót fizetni Újlengyel területén. Egy igazán izgalmas történet, amit nektek is ajánlok elolvasásra. Ezután ahogy lejjebb tekertem, megtudhattam azt is, hogy milyen áron dolgoznak a Székhelyszolgáltatás24-nél.

A mindenkörű szolgáltatás ellenében, amit biztosítanak, számomra teljesen elfogadható volt az ár. Nem volt gyanúsan olcsó, de nem is volt túlzottan drága. Ez volt az igazi arany középút. Az én életem pedig a középút kereséséről szól, úgyhogy a Székhelyszolgáltatás 24 ajánlata teljes mértékben elnyerte a tetszésemet. Azóta pedig el sem tudnám képzelni a vállalkozásomat az ő segítségük nélkül.