A természetgyógyász jól megfér a talpmasszázzsal

Sokan úgy gondolják, hogy az alternatív gyógymódok nem annyira hatékonyak, mintha bevennénk egy laborban kifejlesztett antibiotikumot. Azzal értek egyet, hogy mindenképpen gyorsabb a hatásfoka az antibiotikumnak, de a természetes gyógymódoknál semmi nem lehet környezettudatosabb. Másfelől úgy vélem, a különböző készítmények jobban meg is terhelik a szervezetet. Inkább a gyógyfüvekben és gyógyászati segédletekben bízom, ezért is járok természetgyógyászhoz. Meguntam az orvosokhoz járást, és felkerestem egy ilyen szakembert, aki ténylegesen a természetes dolgokat preferálja, és e tekintetben a szakértelmében teljesen megbízom. Szerencsére másfajta gyógymódokkal is nagyon jól kijön, sőt még pártolja is őket. Ezért örültem annak, hogy nem ellenezte, hogy elmenjek egy talpmasszázsra.

A talpmasszázs gondolata már régóta foglalkoztatott, és nagyon szerettem volna tudni, hogy milyen érzés is lehet. Voltak elképzeléseim, de eddig soha nem vettem rá magam, hogy bejelentkezzek egy talpmasszázzsal foglalkozó helyre. Mindeddig.
Sokat olvastam arról, hogy a talpmasszázsnak milyen jótékony hatása lehet az emberi szervezetre, a keringésre, és amikor jobban beleástam magam, akkor bukkantam rá arra a szalonra, ahová végül is bejelentkeztem. De miért pont talpmasszázs? – vetülhet fel a kérdés, mivel ez egy nem annyira megszokott, elterjedt masszázsforma. Hiszen a legtöbb ember a hát és nyakmasszázst ismeri és azon vett eddig részt. Holott, mint ezt a remek oldalnak köszönhetően én is megtudtam, a talpmasszázs is egy nagyon fontos masszázsforma. Annyira jól informál az oldal, hogy öröm volt olvasni is azt az információ áradatot, mely a talpmasszázsra vonatkozik. Jó egy ilyen szalont találni, ahol ennyi információval lesz gazdagabb az ember, és ezáltal nagyobb lelkesedéssel tud belevágni az időpont foglalásba.

Tehát a talpmasszázs hiába nem annyira elterjedt masszázsforma, ám hatása igencsak jótékony. Ezt az oldal is kiemeli, amikor is bemutatja a talpmasszázsukat. Ez a masszázsfajta szuperül el tud lazítani, mindamellett, hogy a szervezet megfelelő működéséhez is hozzá tud járulni. Energiával feltöltve tud távozni a szalonból a vendég. A szalon remek honlapja által tudtam meg, hogy a talpon is lehetnek ugyan olyan csomók, mint a vállakon, melyeket érdemes kimasszíroztatni. Tehát a talpon is fel tud gyűlni a stressz. Ahogyan olvastam a remek leírást, ennél jobban nem is tudnának egy érdeklődőt tájékoztatni, hogy mi is fog vele történni a masszázs során. Jó volt olvasni, és alig vártam, hogy az én talpamat is masszírozzák már. Elsőként egy kicsit átmozgatják, nyomkodják a lábat, majd ezek után kezdődhet a masszázs. A talpon elhelyezkedő kis idegeket stimulálják, melyek feltöltenek és energiával látnak el. Nekem pedig több sem kellett, annyira megnyert a szalon, hogy foglaltam is hozzájuk időpontot. Könnyű dolgom volt, hiszen a szalon két üzlettel is rendelkezik a városban, így a hozzám közelebb esőt választottam, és ott foglaltam le az időpontot. Nagy várakozásokkal érkeztem a szalonba, és az ott dolgozó profi masszőrök a felülmúlták az elképzeléseimet. Annyira kellemes, ellazító érzésben volt részem, hogy szinte szárnyalva jöttem ki az üzletből. A kedvességük és a szalon magával ragadó belső kinézete nagyon autentikusnak hatott, ahová jó volt betérni. Nem is gondoltam volna, hogy egy talpmasszázs tud ennyire felemelő élmény lenni, de mindig érik új pozitív csalódások az embert. Ez a szalon, és a szalon által biztosított masszázsforma biztosan ilyen, így már le is foglaltam a következő időpontomat hozzájuk.