Hangtál terápiával a lelki megújulásért

A különböző alternatív és távol-keleti gyógymódok természetgyógyászként közel álltak mindig is a szívemhez. A tibeti kultúra különösképpen vonz, ennek hatására vettem részt az első ezzel kapcsolatos eseményen néhány évvel ezelőtt. Ezt követően a lelkesedésem csak nőtt, és mára már egészen mélyen beleástam magam a témába.

A kedvencem a meditáció, és annak is a hangtálakkal végzett formája. Teljesen magával ragadja az embert. Ez a különleges eszköz segít abban, hogy ellazuljunk, rezgései elősegítik a stressz levezetését, leadását. Szerettem volna, hogyha mindez a napjaim részévé válik, úgyhogy elkezdtem utánajárni, honnan, hogyan lehet ilyen eszközt beszerezni magamnak otthonra.

hangtálak árai

Ismerősök javaslatára a nepalitermekek.com oldalon kezdtem el informálódni és nézelődni. Sok hasznos leírást találtam a blogbejegyzések között, és rendelni is lehet innen különböző tárgyakat. Például hangtálak árai itt igazán kedvezőek a magas minőségük ellenére is.

Innen tudtam meg például, hogy a hangtálakat hogyan készítik. Ahhoz, hogy ilyen különleges hangot hallhassunk, nagyon körülményes eljárás az, amin keresztül kell esnie a megmunkálatlan fémnek.
A tradicionális hangtálak esetén például kézzel formázzák a több rétegben egymásra kerülő fémötvözeteket, és hosszas kovácsmunkálatok folyamán nyerik el végső alakjukat. A hangtálak különböző méretben és díszítettségben kaphatók. Az eltérő méret eltérő hangot fog eredményezni. Az oldal remekül fel van építve, hiszen a hangtálak paraméterei mellett mindről található egy videó is, ami bemutatja a hangjukat. Ezzel könnyen tesztelhetjük, milyen hatással van ránk az adott hang, és a leírásból arról is kapunk infót, hogy kezelések esetén melyik csakrára van hatással. Igen, jól olvastad, a hangtálakat komoly terápiák során is alkalmazzák!

Tetszett a webshop áttekinthetősége. Mivel rengeteg féle és megannyi készítési módú hangtál létezik, így nagyon jól jött, hogy itt remek csoportosításban tekinthettem át őket. Így például sokkal könnyebb volt áttekinteni a kézzel készített eszközök kínálatát, de még ezek között is tudtam sorrendet állítani a nekem tetsző paraméterek szerint.
Álmomban sem hittem volna, hogy hangtálakból létezik ekkora kínálat… hosszú időbe telt, mire kiválasztottam a megfelelőt, de megérte. A videók kiválóan szolgáltak engem abban, hogy megtaláljam a nekem való darabot. Vagyis darabokat, ugyanis végül kettőt is vásároltam.

Az oldal nagy kedvencemmé vált, nem csak a hangtálakat, hanem végül magas minőségű füstölőket és egy könyvet is sikerült beszereznem náluk.

A rendelés folyamata könnyű, és mivel elértem a náluk megszabott, erre vonatkozó összeghatárt, így a kiszállítás díját sem kellett végül kifizetnem.

Én rendkívül elégedett vagyok a nepalitermekek.com oldallal. Fantasztikus webáruház, kiválóak a hangtálak árai, minden onnan rendelt termék felülmúlta a várakozásaimat.
Végül megvalósult a tervem, miszerint az otthonomban is megteremtettem ennek a különleges meditációnak a lehetőségét. Természetesen minden eszközt innen szereztem be!