A spiritualitásban kell keresni a megoldást?

Kisfiamra, Marcira sokan mondják, hogy elég eleven kisfiú. Nehéz lekötni a figyelmét. Mivel jövőre iskolába megy, így fontosnak tartom, hogy készüljünk rá, ne később kelljen megszoknia a kötöttségeket.

A spiritualitás már annyiszor nyújtott segítséget számomra, így nála is ezzel próbálkoztam. De a természetgyógyász mondta, hogy nincs semmi baj, csak nem a megfelelő módszerrel próbálkoztam. A szellemek helyett ebben az esetben a Szilvia Logopédia könyveit válasszam, mert azzal hamarabb célt érek.

Rá is kerestem a javasolt https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php oldalra. 

Olyan szuper színes illusztrált könyveket találtam, hogy egyből rendeltem is belőlük.

Ezt az oldalon tudtam megtenni, csak rákattintva a megrendelem gombocskára és a megfelelő darabszámok kiválasztása után már csak az adataimra volt szükség.

A könyveket a Szilvia Logopédia kitalálója készítette. A https://szilvia-logopedia.hu/finommotorika-fejlesztese.php weblapon le van pontosan írva minden terméknél, hogy milyen korosztály számára és milyen készségfejlesztésre ajánlják. Nem tudunk mellélőni, hiszen mindegyikkel jól járunk. A finommotorikától kezdve, a hangképzés segítésén át, a grafomotorikáig mindent megtalálunk a weblapon.

A könyvek egyébként abszolút megnyerőek még a kicsik számára is, hiszen a játékos feladatokat aranyos figurákkal szemléltetik. Ezekből egy kis betekintést is nyerhetünk mindegyik kiadvány kapcsán, mivel vannak példaoldalak feltöltve a leírások mellett.

A tartalmi összefoglalónál a könyv felépítéséről olvashatunk bővebben és arról, hogy mikben segíthet gyermekünknek, ha végigcsináljuk lapról-lapra a könyv feladatait.

Ha további tippekre lenne szükségünk, úgy az oldalon rengeteg módszerről olvashatunk, hogy fejlesszük hozzáállásunkat. A Szilvia Logopédia oldal által nyújtott információk összességében látszik, hogy fontos a megalkotónak gyermekünk játékos fejlesztése. 

Visszagondolva, ismét segített a természetgyógyász, csak nem úgy, ahogy azt előre gondoltam.