A gyógyító házban akár babaprogramok is lehetnek a jövőben

A házzal döcögősen indultunk el. Sokáig csak spirituális vonalon fogtuk meg a témát: nem először tapasztaltuk, hogy sokan szkeptikusak ezen dolgokat illetően. Viszont ott volt mellette az is, hogy szeretnénk fenntartani a helyet, és minél több lelkes érdeklődőnek megmutatni, hogyan tud lazítani a mindennapokban, kiegyensúlyozottabban megélni az adott életszakasz kihívásait. Ekkor kezdtünk el a kolléganőimmel inkább egyfajta közösségi házban gondolkodni, ami a programok palettáját tekintve színesebb, egyben inkluzívabb is – úgy voltunk vele, hogy aki a spirituális vonal felé érdeklődik, így az is könnyebben megtalálhat minket a sok program mellett. Pár hét volt, mire megterveztük ezt az egészet, máshogyan kezdtünk a közösségi felületeinken és személyesen, a településünkön is kommunikálni, és felvettük a kapcsolatot azokkal, akikkel szívesen dolgoztunk volna együtt a továbbiakban. Többségében pozitív visszajelzéseket kaptunk és lelkesen reagáltak a változásra, így hétről hétre bővültünk is a csapatban, még több kreatív energiát előhívva. Aztán amikor végre újraindultunk, akkor döbbentünk rá, hogy mennyire megtaláltuk a piaci rést, és hirtelen annyira népszerűek lettünk, hogy minden sűrű nap után úgy érezhettük: megérte a sok befektetett munka, ugyanis százszorosan térül meg. A kis helyszínünk megtelt élettel, különböző korú és nemű, nyitott, izgalmas, lelkes személyekkel – azaz megtörtént, amire mindig is vágytunk. A legújabb ötletünk, hogy nyissunk a kifejezetten gyerekeknek és babáknak, illetve mamáiknak szóló programokra – családi dolgaink eddig is voltak, de ez egy új lépcsőfok lenne. Bízom benne, hogy – mostanra már mondhatom így – törzsközönségünk ezt is olyan örömmel fogadja majd, mint a többi ötletünket – az eddigi visszajelzések alapján lenne az ilyen programokra is igény.

Ráadásul több babás is van a csapatban, én magam is gyakorló anyuka vagyok, úgyhogy most megosztanám veletek az egyik “titkos lelőhelyünket”, ami nem más, mint az Imagine Baby webshopja, az imaginebaby.hu, ahol többek között a szuper vagány és hasznos rágómakik is kaphatóak! Valahogy amióta innen vásárolok – én és több ismerősöm is -, azt érzem, és ezzel nem vagyok egyedül, hogy egy közösség része lettem! Az Imagine Baby-nél több kategóriából válogathatod ki a letisztult designnal rendelkező és egyben legmodernebb darabokat. Nekem már első pillantásra nagyon meggyőző volt ez az internetes áruház, mert pontosan azt képviseli, amire én is törekszem. Mégpedig azt, hogy a funkció rovására ne menjen a megjelenés, ugyanakkor mégis bizonyítják a bemutatott példák (mondjuk a babának fogzásra beszerezhető makik), hogy a kettő működik egyben. Ráadásul amikor bejött ez a nagy bohó- és skandináv-mánia a lakberendezésben, akkor sokan ágáltak az ellen, hogy a babaszobában is ilyen természetes, natúr színek legyenek, mondván, a gyerekeknek találkozniuk kell a színekkel. Nos azt hiszem, itt erre sem lehet panasz: tökéletesen megtalálták az egyensúlyt, ugyanis abszolút nem zavaró, kiabáló színű tárgyakat szerezhetünk be náluk, ugyanakkor abszolút élénkek, játékosak, de persze a visszafogottabb darabok kedvelői is megtalálhatják náluk a nekik megfelelőt. Sokat gondolkoztam azon, mit tudnék erről az oldalról kiemelni, de azt hiszem, inkább érdemes megnézni az oldalt és felfedezni a kínálatot, például azt, hogy mit kínálnak a babának fogzásra, de akár erről a blog szekcióban is olvashatunk.

Tehát összefoglalva azt tudom elmondani, hogy akár babának fogzásra, akár finom és szép textíliákat keresünk, vagy épp menő, modern biliket, egyaránt jó választásnak bizonyul az Imagine Baby. A minőség és a megbízhatóság itt kéz a kézben jár, a termékek jól bírják a strapát, és egyértelműen kellően masszívak egy átlag babás holmihoz képest. Nem is ajánlanám őket, ha nem így lenne, de mindenképpen szerettem volna beszámolni a pozitív tapasztalataimról a blogon, mert úgy gondolom, ezzel sok anyukának tudok segíteni. Ha pedig nem anyuka vagy, de a környezetedben már babáznak, akkor is ajánlom, hogy vidd hírül minimum a rágómakit, mert ez nagyon nagy segítség tud lenni babának és a szülőknek egyaránt! Sőt, szerintem kifejezetten érdemes átadni az információkat így a tágabb ismerősi körünkben, legalábbis mi a házban úgy éljük meg a programok során, hogy igazi kis közösség lettünk, és már volt olyan is, hogy együtt rendeltünk az Imagine Baby online áruházából. Azért a blogcikkek sem utolsók: nem csak a rágómakikat ismerhetjük meg belőle jobban, hanem a szülőknek is szolgál néhány jó tanáccsal, javaslattal pár bejegyzés. Ráadásul az Imagine Baby sztoriját is megismerhetjük az oldalról, ami különösen tetszett.

babának fogzásra

Ha rendelsz, akkor érdemes tudnod, hogy a vásárlást online kártyás fizetéssel, előre utalással és utánvétes formában is tudod rendezni. Utánvétkor azonban plusz költség számolódik fel, úgyhogy én inkább a másik két opciót javaslom, vagy inkább úgy mondom, hogy kedvelem. Szerintem bankkártyával a legegyszerűbb fizetni online, de persze kinek mi. A termékeket egyébként nem csak házhoz történő szállítással lehet kérni, hanem a budapesti, 13. kerületi üzletben is át lehet venni személyesen. Kiszállításkor pedig választhatunk a GLS futászolgálat, a GLS csomagautomata és a Foxpost automaták közül. Ezek árazását a szállítási díjaknál olvashatjuk a weboldalon belül. A szállítás ideje általánosságban véve 2-4 munkanap, de a várható időről minden esetben tájékoztatják a megrendelőt.

Mivel hamarosan keresztanya leszek, azt hiszem, a kiválasztott ajándékok mellett egy vásárlási utalvánnyal is meg fogom lepni leendő keresztlányomat, hogy a barátaim minél több dolgot tudjanak beszerezni a listájukról. Az Imagine Baby-nél tehát utalványt is vehetsz, ne feledd!