A meditációs házak konyháját gyorsan berendeztük

Amikor korábban írtam nektek a meditációs házakról, csak a székhellyel kapcsolatos kérdések, gondolatok és ezek megoldását tártam fel nektek.

A székhelyszolgáltatás kiválasztása mellett azt is ki kellett találnunk, hogy a meditációs házak milyen szolgáltatásokkal várják a megpihenni vágyókat. Egy ilyen vállalkozásnál elengedhetetlen az, hogy a vendégeknek ne csak a lelkét tápláljuk, hanem a testét is. Így teljes konyhákat be kellett rendeznünk olyan gépekkel, amik a segítségünkre lehetnek abban, hogy minél teljesebb körűen ki tudjuk szolgálni a hozzánk megtérő lelkeket.

A baráti körömben van olyan, akinek saját étterme van, így nem kellett hosszas időt kutatással és cégek felmérésével eltöltenem. Általuk ismertem meg a https://rdealer.hu/ weboldalt. Elmondásuk szerint nincs olyan konyhai termék, amit ne lehetne beszerezni erről a weboldalról. Ezt amolyan költői túlzásnak véltem, nem igazán akartam elhinni, hogy egyetlen helyről mindent be tudok majd szerezni, de amikor megláttam a kínálatot, teljesen elámultam.

A sütés-főzés kategóriában minden típusú tűzhely és lapsütő megtalálható, természetesen van külön elektromos lapsütő és gázos lapsütő is. Így rájöttem arra, hogy még azt is ki kellett találni, hogy gáz vagy elektromos sütőt szeretnénk.

Több fritőz is volt a kínálatban, külön tésztafőzők, és nagyon sok melegen tartó edény közül is lehetett választani. Ahogy átnéztünk minden egyes kategóriát olyan berendezések is szembe jöttek velünk, aminek a létezéséről sem tudtunk, de mint kiderült nagyon hasznos lehet egy olyan házban, amikkel mi rendelkezünk.

Például csak amikor a sütő kategóriát megnéztük, rájöttünk arra, hogy nem csupán annyi a feladatunk, hogy eldöntsünk, hogy elektromos vagy gázos sütőt szeretnénk, hanem az is kérdés lett, hogy szükségünk lesz-e vajon specifikus sütőkre, mint például egy grillcsirke sütő, vagy kenyérpirító, wok sütő, és különböző kombinált sütők közül is lehetett választani. Még külön lángos sütőket is találtunk.

Először nem is gondoltunk utcai ételkészítő gépekre, de amikor itt megláttuk, hogy lehet kapni gyros és kebab sütőt, hot-dog készítőt, és még mini fánksütőt, akkor elgondolkodtunk azon, hogy ezek közül is érdemes lehet egy-kettőt megvásárolni, hiszen a kinti programok során jól tud jönni néhány ilyen gép.

A kínálat és az ár már önmagában is meggyőző volt, de ezenkívül számomra nagyon fontos még az is, hogy milyen háttérrel rendelkező cégről van szó. Így alaposan utánajártam annak, hogy hol található ez a cég, mióta foglalkozik gépek forgalmazásával. Ekkor tudtam meg, hogy egy családi vállalkozásról van szó, akik több évtizedes szakmai múlttal rendelkeznek.

A kínálat és a leírások alapján nem volt kérdéses, hogy kiváló minőségű gépeket forgalmaznak, de mindenben biztosra megyek, így véleményeket is kerestem korábbi vásárlóktól, hogy lássam, ki, mit gondol. Miután nyugtáztam azt, hogy csak is pozitív véleményeket találok a cégről, megnéztem azt is, hogy hol vannak helyileg. Tapolcán két telephellyel rendelkeznek, és azt is megtudtam, hogy ha valaki nem tud elmenni a bemutatótermükbe, akkor lehetőség van arra, hogy házhoz kérjék a megrendelést. Ez nagyon jó hír volt, hiszen Tapolca nincs éppen a szomszédunkban.

Az egész céget felmérve és a termékkínálatokat végül meghoztam a döntést, hogy ők lesznek azok, akiknek a segítségével a meditációs házak konyháját teljesen fel tudjuk szerelni, így felvettem velük a kapcsolatot, hogy meg tudjuk beszélni pontosan azt, hogy milyen típusú berendezésekre és gépekre lesz szükségünk, azokat milyen határidőre tudják beszerezni és kiszállítani hozzánk az adott címekre.

Annak ellenére, hogy több ház berendezését kellett megoldani, az egész folyamat váratlanul gyorsan lezajlott. Bíztam benne, hogy problémamentesen és rövid határidőn belül megoldjuk közösen az egészet, de ennyire gördülékeny megrendelési és kiszállítási folyamatra nem számítottam. Ezek után bármikor nyugodt szívvel fordulok a https://rdealer.hu/ weboldalt üzemeltető Dealer – Gastro & Ice Dealer vállalkozáshoz, és természetesen szívesen ajánlom másnak is.