Cégalapítás és székhelyszolgáltatás az összetört szívek gyógyítója

Sok dologra lehetne ráfogni, hogy segít a továbblépésben, miért ne lehetne éppenséggel a “Cégalapítás és székhelyszolgáltatás” is pontosan ilyen?

Mennyi helyiségre foghatjuk rá, hogy igazi gyógyító ház, ha csak a saját életemre gondolok, hogy ezalatt a néhány év alatt is hányszor kellett teljes újratervezést választanom. És ezeken az alkalmakon mekkora és milyen szerepe volt egy-egy háznak, vagy helynek, amit hívhatunk háznak pusztán szimbolikusan is. Mert gyógyulni kell, valahogy, valamivel, valakivel. Mindenkit más segít át a legnehezebb időszakokon, mindegy, hogy milyen jellegű búcsúzásról van szó: egy szakítás, egy költözés, vagy egy szerettünk elvesztésének gyásza. Új célok kellenek, amik előre visznek és segítenek újrakezdeni, újra felépíteni magunkat és a birodalmunkat. Ennek rengeteg megvalósulási formáját tudom elképzelni.

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás – ez is egy fajta megvalósulása lehet, miért ne? Ha valakinek már régóta dédelgetett álma, hogy vállalkozó legyen, azt gondolom, hogy egy komfortzónából kibillentés, vagy egy jelentős élethelyzet-változás nagyon jó kezdőlökés tud lenni ahhoz, hogy az első lépést megtegye ebbe az irányba. Én is erősen gondolkozok ezen a lépésen, nem véletlen, hogy ezt a témát választottam ma nektek. Kicsit körül is szaglásztam már annak ügyében, hogy hol és hogyan tudok ilyen ügyeket indítani és a következő infókat találtam.

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás már nagyon sok vállalkozás szolgáltatásai között elérhető, azonban a baráti körömben lévő vállalkozók kivétel nélkül egy oldalt ajánlottak, ahol ők is indultak: a topcegalapitas.eu-t. Ez egy olyan cég, akik segítenek a cégalapításban és székhelyszolgáltatás igénybevételére is van náluk lehetőség. Ez nagyon szuper, mert én egyelőre nem rendelkezek olyan ingatlannal, ahová szívesen bejelenteném a leendő cégemet.

Első körben azt ajánlják az oldalukon, hogy mielőtt bármiféle cégalapítás és székhelyszolgáltatás szóba kerülne, keressünk fel egy könyvelőt, akivel töviről-hegyire át lehet beszélni az összes felmerülő fontos témát. Persze ennek csak akkor van értelme, ha a mi fejünkben már összeállt, hogy mivel kapcsolatban szeretnénk vállalkozni, mit szeretnénk árusítani (termék, szolgáltatás) és milyen céljaink vannak ezzel a tevékenységgel ($$$). Ha ezekre a kérdésekre már körvonalazódik a válasz a fejünkben, akkor érdemes felemelni a telefont és egyeztetni a könyvelővel.

A cégalapítás és székhelyszolgáltatási egyeztetés csak azután következhet, hogy már biztosan tudjuk, hogy milyen vállalkozási formát választunk, milyen adónemben szeretnénk majd a terheket leróni (hú, de szörnyen hangzik, nyilván egyikben sem), valamint, hogy milyen tevékenységi körökben fogunk dolgozni. Ezeknek mind-mind alapvető fontossága van és komoly dokumentációs procedúra tartozik hozzájuk a cégalapítással egy időben, ezért mindenképpen tisztán kell látnunk ezekre a kérdésekre a válaszokat.

Ha ezekkel megvagyunk, akkor már fel lehet keresni a topcegalapitas.eu-t és egyeztetni velük is az igényeinkről. A telefonos egyeztetést követően pedig egy személyes konzultáció keretében lehetőség van feltenni az összes kérdést, ami még felmerül bennünk, azzal együtt, hogy a cégalapítást és székhelyszolgáltatást is el tudjuk intézni egy kalap alatt.

Maga a cégalapítás és székhelyszolgáltatás intézése egyébként hamar megvan és mindent elintéznek helyettünk, amit az első körben feltétlenül szükséges. Erről egy teljes listát lehet olvasni a topcegalapitas.eu weboldalon. Illetve az is feketén-fehéren megtalálható, hogy mi mennyibe kerül, tehát semmilyen szempontból nem találjuk szemben magunkat zsákbamacskával. Ezeken az információkon kívül pedig mindent meg lehet találni azzal kapcsolatban is, hogy milyen teendőink vannak még a cégalapítást követően – mert hogy ezekről sem szabad elfeledkezni. Itt viszont egyetlen helyen megtalálható minden, tehát csak semmi pánik.

Azt hiszem ideje belevágnom valami újba, amit már évek óta tervezgetek…Most pedig már azt is megtaláltam hozzá, hogy hol és hogyan intézzem a cégalapítás és székhelyszolgáltatás ügyeit: topcegalapitas.eu a válasz.