Táplálkozz egészségesen, és látogass ritkábban az egészségházba!

Az iskolás éveimet megbélyegezte a csúfolódás, és kiközösítés, mert mindig én voltam az osztály számítógépezős duci sráca. Menekülésként még többet nassoltam, és játszottam. A virtuális világban én voltam a király, és a különböző rágcsálni valók kiapaszthatatlan örömforrást jelentettek számomra.

Jött a felső tagozat, és a csúfolódás alábbhagyott. A tanulótársaim kinőttek a szekálásból. Mondhatni egyre szebb napokat éltem, de valami mégis árnyékolta a boldogságom. Túlsúlyom és egészségtelen életmódom már nem csak a lelki épségemnek ártott, hanem különböző betegségek is megjelentek. Egyre többet látogattam az egészségházat és orvosi rendelőt.

Egyik nap azt mondtam elég ebből, kidobtam az összes chipset, töröltem a játékaim, és elkezdtem egészségesen táplálkozni, valamint sportolni. Két év alatt lefogytam, és új emberré váltam. Mindez nem sikerült volna a www.biocity.hu webshop nélkül.

www.biocity.hu

A Biocity küldetése, hogy vásárlóit a legjobb minőségű, legegészségesebb termékekkel lássa el. Óriási kínálata minden igényt lefed. Vásárolhatunk vitaminokat, étrend kiegészítőket, kész ételeket, szappant és sok ezer másik terméket is. A termékek okosan vannak kategorizálva, ezért bármit könnyen megtalálhatunk.

Már az is élmény, ha csak kattintgatunk, és görgetünk az oldalon, mert a fejlesztők minden részletre odafigyeltek, és mindent megtettek, hogy kiváló felhasználói élményt biztosítsanak. Az árucikkek olyan szépen vannak fotózva, hogy simán megnyerhetnének valamilyen pályázatot. A webshop alapszíne zöld, ami jól szemlélteti a Biocity egészséges életmódot támogató világnézetét. Reszponzív kialakításának hála telefonról is kényelmesen böngészhetjük.

Ha jól megpakoltuk a kosarat, de hirtelen valami dolgunk támad, akkor sincs probléma, mert az oldal regisztráció nélkül is elmenti a tartalmát. Nekem volt olyan, hogy bepakoltam 15 terméket, aztán közbejött valami, ki kellet kapcsolnom a gépem és elmennem. Mikor újra felkerestem az oldalt, azt hittem kezdhetem elölről összeszedegetni a megvásárolt cuccokat, de meglepetésemre onnan folytathattam, ahol abbahagytam.

Egy rövid videóban betekintést nyerhetünk az üzlet raktárába, ahol tömve vannak a polcok a jobbnál jobb egészséges élelmiszerekkel, és háztartási cikkekkel. Nagyon figyelnek rá, hogy mindig legyen mindenből készleten, ezért ritkán kell várnunk valamilyen kifogyott áru pótlására.

Ha a főoldalon legörgetünk, megtekinthetjük a vevői visszajelzéseket. Lehetőség van csillagokkal értékelni a vásárolt termékeket. Mondanom sem kell, hogy a legtöbben 5 csillagos értékelést adnak, mert a Biocity mindent megtesz az ügyfelek elégedettségéért. A szöveges visszajelzésekben gyakoriak az olyan szavak, mint az imádom, a kellemes és a finom.

A www.biocity.hu csapata 2011 óta üzemelteti az oldalt. Ennyi idő alatt rengeteg tudást és tapasztalatot szereztek, ezért a bizonytalan vevők bátran fordulhatnak hozzájuk tanácsért. Több különböző telefonszámon is elérhetők, és van egy üzletük a Szeged Mérey utcában, ahol személyesen is lehet kérdezni tőlük.

A Biocity a legjobb hely, ha szeretnél életmódot váltani. Ne feledd, kitartással, akaraterővel és megfelelő táplálkozással bármilyen célt elérhetsz!