Sürgősen jöttek a duguláselhárítók a gyógyító házba

Akár hogyan is nézzük, hiába furcsa hely néha egy gyógyító ház, mégiscsak ugyan olyan problémákkal küszködnek, mint minden ember, csak más megközelítésből. Ez igaz a dugulásra is. Szinte mindannyian megtapasztaltuk már, milyen kellemetlen egy ilyen eset. Nos az egyik ismerősöm is ezzel futott össze, aki gyógyító házban dolgozik.

Előállt a helyzet ugye, és gyorsan kellett hívni valakit, na de kit? Végül is google lett belőle, és szerencsével jártak, mert annak a tetejében, hogy nem volt elérhető a főnök, még elég késő is volt, így nem voltak benne biztosak, hogy egyáltalán kijön-e még valaki aznap. Szerencsére az oldal, amit találtak 24 órás ügyeletet tart, és mivel vészhelyzet volt egy órán belül ki is értek. Dorina nagyon elvolt ájulva tőlük, és őszintén szólva meg is értem. Nagyon kevés olyan cég van, akik ilyen gyorsan tudják végezni a munkájukat. A duguláselhárítás árak az ő esetükben 25 ezer forintba került, mivel nem konkrétan Pesten belül vannak, hanem egy környező településen. De ez csak maga a munkavégzés ára volt, kijönni ingyen jöttek ki.

Dorina mondta, hogy miután olyan gyorsan és ügyesen végezték a munkájukat jobban ránézett a weboldalra, ahonnan hívták őket, és meglepetten tapasztalta, milyen sokoldalú cégről is van szó. Nem csak duguláselhárítással, illetve vízszereléssel foglalkoznak, amiknek azért van közük egymáshoz, hanem fűtés és gáz problémák megoldásával is, beszerelésével. Minden szolgáltatásuk részletesen ki van fejtve a megfelelő menüpont alatt, de ha kérdésed van, a megadott telefonszámon tudsz érdeklődni

Arra kell csak ügyelnie a leendő ügyfélnek, hogy a cég csak Budapesten és környékén működik. Az érintett települések az oldal alján fel vannak tüntetve ábécé sorrendben. Jobb ha az ember biztosra megy, és megnézi, mielőtt telefonálna. Ha jól értelmeztem, akkor legyen szó akár duguláselhárítás árakról, akár más szolgáltatásukról, mindent telefonon tudsz bejelenteni, és olyan 20-25 ezer forint között mozog a fizetségük. Ez szerintem egy nagyon jó ajánlat, pláne hogy ez a költség csak 10%-kal emelkedik, ha sürgős esetről van szó, vagy ügyeletben kell kimenniük egy ügyfélhez.

Minden esetre az olvasottak, és a hallottak alapján én csak ajánlani tudom őket. Ha nekem hasonló problémám akadna, én biztos, hogy őket hívnám. Ha nem hiszitek, nézzetek utána ti is az oldalukon. Nem fogtok csalódni.