A kerti árnyékoló a legjobb megoldás, ha nincs fedett terasz

Az otthonom gyógyító jellegének fejlesztésére nincs az a pénz, amit ne költenék el szívesen. Az, hogy egy nyugodt és pozitív környezet vegyen körül minden esetben, az minden pénzt megér – legalábbis én így gondolom. Nagyon sok oldalról lehet egy ingatlant fejleszteni ahhoz, hogy gyógyítónak lehessen mondani a hatását, de számomra ez valójában abban rejlik igazán, hogy az mennyire otthon. Mennyire ténylegesen egy olyan hely, ami csak rólam szól és a családomról, akikkel együtt élünk benne. Ez minél inkább igaz lesz rá, az a hely számomra annál inkább egy gyógyító ház és egy gyógyító otthon funkcióját tölti be. A legújabb apróság, amit beszereztem az ilyesfajta fejlesztések végett, az a kerti árnyékoló volt.

Sajnos teraszunk egyelőre nincsen, ezért amíg nem tudjuk megépíteni alternatív megoldásokban kutakodtunk. Én így találtam rá arra a nagyon jópofa megoldásra, hogy miért is ne húzhatnánk egy jó nagy kerti árnyékolót a fejünk fölé, hiszen ez takar is de nem is és oda teszem, ahová csak szeretném. A gazdabolt.hu oldalon találtam számos opciót, ami ezeket a vágyakat könnyedén kielégíti.

A kerti árnyékoló hálók kínálata több oldalnyi az említett webes felületen. Van közötte kisebb és nagyobb, világosabb és sötétebb megoldás is. De ami talán még inkább érdekes lehet, hogy vannak a háromszög formájúak és vannak a négyszög formájúak. A háromszög kerti árnyékolóból lehet, hogy több is elférne ahhoz, hogy jól árnyékoljon és ne süljünk le alatta a napon, viszont határozottan jobban tetszik, mint a másik verzió. Létezik belőle fehér, zöld és még élénk színek közül is lehet válogatni. A legjópofább dolog az egészben, hogy a legtöbb terméket egy kicsit táskába csomagolva lehet megvásárolni. Mintha épp csak a boltba indulnál vele….

Az árakat illetően nem kell megijedni. Egyrészt, én úgy láttam, hogy a gazdabolt.hu felülete egyébként is kedvezőbb opciókat kínál, mint egy valóságos hasonló termelői üzlet, másrészt pedig a kerti árnyékoló választék bősége magában hordozza azt is, hogy mindenki megtalálhatja a maga árkategóriáját. Ez azt jelenti számokban kifejezve, hogy mérettől és stílustól függően az 5-8 ezer forintos kategóriától kezdve egészen a több tízezer forintos kategóriáig elérhető minden. Az is megtalálja a magának valót, aki mondjuk egy fóliasátrat szeretne befedni, de az is, aki csak egy apró háromszöget szeretne a feje felé húzni a kertbe, hogy mikor olvasgatja a kedvenc könyvét akkor ne égjen le a napon.

Ha szeretnétek élőben is megnézni ezeket a termékeket, akkor van rá lehetőség, mert néhány üzletük van ennek a webshopban. De én mégis azt ajánlom, hogy sokkal inkább rakjátok össze a kosaratokat akár mindenféle szezonális finomsággal (ez alatt vetőmagokat és palántákat értek) és rendeljétek az otthon kényelmébe a dolgokat – hiszen minden adatot megadnak a termékekről, amit csak tudni érdemes. A kerti árnyékoló pedig szuper ötlet, ne hezitáljatok rajta sokat!