A gyógyító házban született meg cégem koncepciója

A barátnőimmel legutóbb úgy döntöttük, hogy elmegyünk egy gyógyító ház nevezetű helyre, ahol részt vettünk egy remek idegenvezetésen is. Ez alatt bemutatták, hogy milyen gyógyításokat végeznek a különböző Kelet – Ázsiai országokban, illetve, hogy ezek hogyan is működnek élesben. Rajtunk is kipróbáltak párat, mi választhattunk, hogy melyik kezelést is szeretnénk.

Arról nyilatkozhatok, hogy igen hatásos volt, ugyanis akkor napok óta fájt a hátam, de rengeteget segített ez a kis kezelés.

A ház maga nagyon motiváló, aranyos környezet volt, amely sok nyugtató fényű lámpával és gyertyával volt felszerelve. Csodaszép kertje volt, amiben imádtunk köröket menni a lányokkal.

Egyszer egy séta után leültünk a gyógyítóház egyik kávézójához, amelynek a neve Vietnám volt. Ezen a helyen különféle gyógyteákat ajánlottak, bár mi inkább maradtunk a sima limonádénál és ettünk mellé egy habos sütit is.

Hatalmas traccspartiba kezdtünk és már nem is tudom miként, de valahogyan felmerült a cégalapítás témaköre is.

Bevallom engem mindig is érdekelt ez a téma, hiszen régóta szerettem volna egy saját vállalkozást, ahol a vásárlók és az alkalmazottak is egyaránt elégedettek a munkámmal.

Hogyan is zajlik egy cég alapítása? Találtunk egy remekül felépített, letisztult weboldalt, amely felvilágosított minket arról, hogy milyen is egy cég alapítása.

Az oldal modern szögből közelíti meg a cégalapítás fortélyait és minden kérdésre választ ad, amely megfogalmazódott már azokban, akik bele vágnának egy ilyen projektbe.

Először is beszél a hibákról, ami szerintem nagyon fontos, pláne kezdő cégalapítóknak. Ilyen gyakori hiba például az, hogy maga a cégnév helytelen, a szükséges okmányok hiányoznak, vagy már nem érvényesek, vagy esetleg az alapítók eltiltás alatt állnak.

A következő oldalon láthatjuk a cég alapítására vonatkozó gyakori kérdéseket, amiket én magam is feltettem olvasás közben, de ezen a lapon mindre értelmes, korrekt választ kaptam. Lépésről lépésre beszámol a cégalapítás menetéről a legújabb 2023-as adatok szerint.

A Betéti társaság (bt) és a Korlátolt felelősségű társaság (kft) előnyéről és hátrányáról is részletesen beszámol az oldal, amely szerintem nagyban meghatározza, hogy melyik irányba is forduljon egy cég alapítása.

Beszél a számokról is: leírja, hogy mennyi kezdőtökét kell felmutatniuk a tagoknak, na meg, hogy mennyi is az összköltsége egy cég alapításnak.

Amellett, hogy ennyi értékes információval szolgál, a gyakorlatban is segítséget nyújt a grossoffcie.hu csapata. Cégalapítás mellett ugyanis székhelyszolgáltatással is foglalkoznak.

Utóbbi alatt azt értem, hogy Budapesten, vagy Újlengyelben biztosítanak vállalkozásod számára bejegyzett székhelyt, valamint kihelyezett cégtáblát és titkári szolgálatot. Emellett sok adminisztratív teendőt is ellátnak helyetted, így, ha velük szerződsz, sok napirendi pontot kivehetsz a naptáradból cégvezetőként.

A szolgáltatást hat, tizenkettő és huszonnégy hónapra veheted igénybe, ami mellé egy hónapot díjmentesen ajándékba adnak még. Valamint, ha lejárt a szerződésed és újra hosszabbítanál, azt is nagyon egyszerűen megteheted, hiszen nem kell újra papírokat aláírni, egyszerűen csak ki kell fizetni a szükséges összeget.

Bevallom ez a weboldal nagyon sokat segített abban, hogy megfontoljam a lehetőségeket és én magam is elgondolkozzam azon, vajon megéri-e céget alapítani. Sok gondolkozás és mérlegelés után végül arra jutottam, hogy belevágok ebbe a hatalmas projektbe. Az azonban kérdés sem volt, hogy a grossoffice.hu szolgáltatásait fogom igénybe venni.

Így hát a gyógyító ház nem csak testi gyógyítást adott, hanem egy teljesen új szakaszt hozott az életembe. Ajánlom, hogy menjetek el ti is egy ilyen hétvégére, hátha kedvet kaptok egy cég megalapításához és ti is igénybevehetitek a grossoffice.hu profi szolgáltatásait.