Gyógyír a testnek, a léleknek, az üzletnek

Mindig is érdekelt a holisztikus gyógyítás, a keleti filozófiákon nyugvó, nem csak a szerveket, hanem az elmén is segíteni akaró gyógymódok. Ezért is döntöttem úgy, hogy a régóta fennálló hátproblémámmal felkeresek egy ilyen helyet. A hosszú éveken át űzött élsport rengeteg sikert, boldogságot. Mai napig fennálló barátságokat adott, viszont meg is fizetem ennek az árát, a nem így hát úgy, ami jelen esetben az izmok elkopása a nyakamban. Sokáig jártam orvosról orvosra, viszont felületes kezeléseken kívül nem kaptam többet, így már idejét éreztem mást megoldást keresni. Ekkor kaptam magam azon, hogy elmenjek gyógyító házba, és ott keressek gyógyírt a bajaimra. Fel is kerekedtem, a hely már kívülről elnyerte a tetszésem, a kert pedig maga volt a nyugalom szigete. A személyzet rendkívül segítőkész volt masszázst, és fényterápiát választottam. A masszőzhölgy, aki a kezei közé vett az első pillanattól kezdve igazán közvetlen volt. Beszédbe is elegyedtünk, és később előkerült egy weboldal, még pedig a roadrecord.hu.

A hátproblémáimon kívül sajnos még van a tányéromon, tudni illik szállítmányozással foglalkozom, egyéni vállalkozóként, egy maroknyi, de annál hatékonyabb és megbízhatóbb csapattal. Középvállalkozáshoz képest nem szerény ügyfélkörrel rendelkezünk, nem panaszkodok. Viszont egy dolog nem hagy nyugodni egy ideje, és próbálok rá megoldást találni. A kérdésem a következő: mennyit lehet elszámolni kiküldetési rendelvényre egy évben? Erre keresem a választ egy ideje, a cég fennállása óta mindig rendben voltak az elszámolások. Tudom, hogy könyvelést pontosan vezettük, viszont év végén mindig voltak fantomösszegek. Ezek kifizetésének miértjéről, vagy a költségvetési helyről, ahonnan fedezve lettek nem tudtunk.

Masszőr általi ajánlás – roadrecord.hu

Az útnyilvántartásunkban nem lehet a hiba, a sofőrjeink alaposak, és megbízhatóan vezetik, ekkor vágott közbe az addig szerzetesi csenddel figyelő és hallgató masszőzhölgy, javasolva, amit az egyik, hasonló cipőben járó ismerőse már régóta használ, és állítása szerint teljes mértékben bevált. A roadrecord.hu széles körű és több mindenre kiterjedő szolgáltatásai között útnyilvántartó program is szerepel, mellyel az ilyesfajta problémák könnyen áthidalhatóak, mivel elektronikusan, ráadásul automatikusan történik.

Nem vagyok egy maradi ember, figyelemmel kísérem a technika fejlődését, ami-valljuk be-napjainkban nem is olyan egyszerű. Szinte minden nap új és új vívmányok kerülnek a fogyasztók elé, viszont ez engem is meglepett. És tovább folytatta: roadrecord.hu-nak köszönhetően egy pontosan vezetett útnyilvántartással a kiküldetési rendelvények elszámolását is optimalizálni lehet. Ez egy évre vetítve nem is csekély összeg, autóként majdnem, hogy csak kétmillió forint, még hozzá gépjárműveként.

Hatalmas ráeszmélés

Ezen elképedtem, még szerencse, hogy a masszázságy fogta a fejem, még a végén leesik az állam. Itt van a kutya elásva, itt lesznek azok a pénzek, amikről nem tudtuk honnan, hova és miért mennek. Ő lelkesen mesélt, és most én hallgattam, ittam a szavait. Elmagyarázta, hogyan is kell ezt pontosan kiszámolni, persze a roadrecord.hu-n is megtalálható, de volt olyan készséges, hogy levezette, még ha csak így fejben is. Mire befejeztük a diskurálását, vége is lett a masszázsnak, így testileg-lelkileg feltöltődve keltem fel az asztalról, megköszönve mindent. A fényterápia csak a hab volt a tortán, ezzel kapcsolatban kissé szkeptikus voltam, viszont az első öt perc után minden kételyem eloszlott, a szakemberek itt is elképesztő hozzáértéssel és érzékenységgel fordultak felénk, pontosabban felém. 

Teljesen feltöltődve távoztam, és meg sem tudtam várni a másnapot. Felhívtam egyik kollégám, és kisiskolás gyermeki izgalommal újságoltam el neki, amit az imént hallottam. Ő is teljesen lázba jött, nem csak hogy most már tudjuk, mennyit lehet elszámolni kiküldetési rendelvényre egy évben, ár az elszámolásban se lehet egy hiba sem.