Csodaszer csak egy van: a friss levegő!

Már a sokadik eset a környezetemben, hogy valaki nehezen tud kikászálódni egy nehéz élethelyzetből. Olyanból, ami mentális és egyéb problémákba torkollott, de mindig fizikai eredetű volt. Hacsak nincs valami komoly betegsége valakinek, úgy tapasztaltam, mindig az segített végül, hogy elkezdett az illető többet kint tartózkodni. A friss levegőn.

Mozogni – mondhatnám, de itt nem mindig a sportolásra kell gondolni! Annyira elfelejtettünk hagyományosan élni ugyanis, annyira beszorultunk a négy fal közé, hogy ezután már csodát tehet akár az is, ha egyáltalán eljárunk otthonról. Sétálunk, vagy biciklizünk, ilyesmi.

A legutóbbi ismerősi történet abban csúcsosodott ki végül, hogy elkapta az illetőt a tekerési láz, de még nem volt elég jó formában ehhez. Én pedig kerestem neki egy elektromos kerékpár webshopot, a motorbolt.co.hu-t!

Így kerestem, hogy ” elektromos kerékpár webshop “, de aztán ott láttam a kínálatban, náluk, hogy más kulcsszavakkal is rájuk lelhettem volna simán. Méghozzá nagyon sokféle kulcsszóval. Hiszen rengeteg témában említik őket az interneten. Motorosok is, autósok is, rolleresek is. Elhivatott nagy bringások, akik nem igénylik az elektromos segédletet a tekeréshez, hanem sima kerékpárral csapatják, életvitelszerűen, és esetleg ide hordják alkatrészért a kétkerekűt, stb. – szóval a Motorbolt mindennel foglalkozik, ami gurul. Tényleg.

Annyira megkedveltem őket aztán végül, hogy még napokig böngésztem a kínálatot és már én is szeretnék egy biciklit! Bár sok más egyéb cucc is megtetszett itt. Nagyon imponáló ez a galaktikus termékkínálat.

Aztán meg olvastam, hogy mennyien vesznek innen gumiabroncsot is és mennyire különféle dolgokra. Érdekes, hogy hová jut el az ember keresgélés közben, milyen oldalakra és fórumokra, ha belefeledkezik a navigálásba… Nekem azért vált a mániámmá ez a bolt, mert én ilyen vagyok: újra és újra és újra utánaolvasok mindennek. Azelőtt is utána akartam, mielőtt biztos tippként javaslom őket a szóban forgó ismerősömnek (nehogy beégjek), akinek ugye elektromos kerékpár webshop kellett. Elolvastam azokat az írásokat, amik azoktól származtak (nem kell nagy dolgokra gondolni, olykor csak pár szó, értékelési- vagy bringás oldalakon róluk), akik innen rendeltek. Általános volt tényleg az elégedettség.

Na, de vissza a gumiabroncsokhoz… Amiket szintén nagy számban és típusban árulnak. Ipari abroncsokat, mezőgazdasági abroncsokat, stb. Pár elvétett tőmondat mindenhol esett a motorbolt.co.hu-ról szinte. Aztán meg egyenként utánaolvastam (az ő termékismertetőiknél részletesebben) a gyártói oldalakon a náluk kapható dolgoknak. Például az akksiknak. Hogy hogyan működnek ezek az elektromos bringáknál. Így lettem aztán végleg meggyőzve és meggyőződve. Azt tapasztaltam, hogy tényleg mindenből a jobbféle dolgokat tették be a saját shopjukba. Pedig egyáltalán nem is drágák.

Én pedig egy Gepida kerékpárt néztem ki magamnak. Szerintem rajtam is segíteni fog! Tényleg csodát tehet a mozgás, a biciklizésben pedig elektromos hajtás nélkül kellemesen el lehet fáradni! El tud szinte bárki, ha eleget teker – még a sportosabbak is. Az ismerősömnek elektromos, nekem pedig hagyományos… – és majd egyeztetjük a tapasztalatokat. A Motorbolt pedig hála az égnek egy olyan bolt, ahol mindenféle alkatrész is lesz, ha majd javítgatni kell esetleg bármelyiket. Mert mindenképp azt remélem, hogy hosszútávra szól a dolog majd, nekem pedig minden a szívemhez tud nőni, így a biciklim is hozzá fog. Ígérem, be fogok számolni utólag mindenről! Hogy mennyire változtatott nekem az életemen például. De addig is, nézzetek szét magatok is ebben a boltban. A megváltás egészen hétköznapi dolgokkal jön ugyanis. Ti mikor bringáztatok utoljára egy jót?

elektromos kerékpár webshop