Az igazi lelki nyugalmat a jó árak jelentik

Napjainkban mindenkit rengeteg stressz ér, egészen az általános iskolától kezdve, folyamatosan. Sőt lehet már az óvodában is találkoznak vele a gyerekek, nem tudom. Arra emlékszem, hogy én először hét évesen találkoztam stressz erős hatásaival, és meg kellett tanulnom együtt élni vele, mint mindenki másnak a generációmból.

Életem legfeszültebb időszaka pedig az volt, amikor tavaly belevágtunk a házvásárlás, lakberendezés nevű projektbe a párommal. Egészen korán, 26 évesen kezdtünk ennek neki, és ez elég nagy anyagi terhet jelentett, így nyilván sok feszkót is. De erre is találtunk megoldást, mint mindenre. Hiszed, vagy sem, a megoldás most nem egy másodállás volt, vagy valami maszek, hanem egy webshop! Nem, nem én indítottam egy webshopot.

A nagy rendezkedés közben egyszer csak csippant a telóm, és egy haverom átdobott egy linket face-n. Először egy kiírást láttam: “Háztartási készülékek, kiegészítők webshop termékei az Expresszboltban már 390 Ft-tól”. Egyből megfogott azzal a 390 Ft-os résszel.

Háztartási készülékek, kiegészítők webshop termékei az Expresszboltban már 390 Ft-tól

Kiderült, hogy az ExpresszBolt oldaláról van szó. Hallottam már róluk korábban, de egy kicsit most kutattam is utánuk a neten. Kiderült, hogy egy olyan webáruházról van szó, ami tényleg nagyon jó ár-érték arányban juttat el termékeket a vevőkhöz. A kínálatot folyamatosan cserélik, a kiszolgálás módja pedig fantasztikus. Szerény véleményem szerint ez az egyik legfontosabb tényező egy bolt vagy webshop esetén. Online főleg, mert ott kicsit nehezebb jófejnek lenni az ügyféllel. Viszont ha valakinek sikerül, az óriásit emel a színvonalon.

Na az ExpresszBolt simán veszi ezt az akadályt a leírtak alapján. Kiváló minőségű termékek jó áron, gyorsan szállítva. Ha szükséges szervizelik, cserélik, visszaadják a pénzt, és mindenben melletted vannak az ügyfélszolgálaton keresztül.

Elég meggyőző infók. El is kezdtem a válogatást a Háztartási készülékek, kiegészítők webshop termékei az Expresszboltban már 390 Ft-tól oldalon, és megnéztem, hogy minden rendelkezésre áll-e azok közül a termékek közül, amik nekünk kellenek az új házba. Hihetetlen, de minden volt! Mondom, hogy miket vettem tőlük: vezeték nélküli kézi porszívót, mikrohullámú sütőt, smoothie készítőt, sőt, még csaptelepet is. Nem gondoltam, de a nappalimból megoldottam a berendezési cuccok megvásárlásának felét! És ha ez nem lenne elég, nagyon olcsón! Amúgy is jó áron vannak itt a termékek, de több is akciós volt.

Mivel bőven 19.990 Ft felett vásároltam, a szállítás is ingyen volt. Aznap reggel álmomban sem gondoltam még, hogy ez ilyen könnyű lesz, és olcsó! A költözés során tuti ellátogatok még a Háztartási készülékek, kiegészítők webshop termékei az Expresszboltban már 390 Ft-tól menüpont alá, sőt sokszor még majd utána is, ez biztos! El is mentettem az oldalt.

Hálás vagyok az ExpresszBolt csapatának, sok stressztől mentett meg! Javaslom mindenkinek, hogy nézzen szét, rengeteg termék található meg, nagyon nagyon jó áron! A kiszolgálás és korrektség pedig mindenek felett áll!