Az egészségmegőrzés, mint végtelen összetevős folyamat

A “sok összetevős” megfogalmazás már nem is mondanám, hogy kifejező lenne eléggé. Nincs 5-10 olyan fő terület, melyet érdemes körüljárni, ha valakinek hiátus alakult ki az életében és nem tud “egész ember” lenni. Ami idővel az egészség megromlásához vezethet. 5-10 dolognál ugyanis biztosan több van, mint megvizsgálandó lehetőség, ezért nem várni kell és hosszasan mérlegelni, hanem mindent megpróbálni!

Én azt sem zárom ki, hogy vannak spirituális módszerek, amik közül egyik-másik olyan placebót idéz elő, ami tényleg működik. Ezekből is van százféle. Ha már semmi sem hat, párat érdemes megpróbálni. Nekem viszont egy olyan dolog segített a közérzetem javításában, ami által az állandó fáradtságom, fejfájásom is megszűnt, ami végre elterelte a figyelmemet a kajarendelésről is. Egy olyan dolog, ami rengeteg energiát igényel ugyan, mégis több energiám maradt a folyamat végén. Régen unalomevő voltam, már ez sem vagyok. Fogytam is jó pár kilót. És mindenben egészségesebbé váltam! Az ismerősöm gyakorta rendelt a kocsijához dolgokat az autofelszerelesek.hu-ról, amiket mindig én vettem át neki, mert én rendre a közös munkahelyünkön tartózkodtam, míg ő ügyfelekhez járt, különböző helyszínekre. Amikor rákerestem erre a shopra, nekem mi kellhet vajon onnan, akkor láttam, hogy még olyasmi is van ott, mint vonóhorogra szerelhető kerékpártartó. Mert a kicsitől a nagyig, és a legnagyobbig mindenféle kiegészítő beszerezhető a járművünkhöz, bármi is legyen a szándékunk a kocsival.

Jött az ihletett gondolat tehát: vonóhorogra szerelhető kerékpártartó, három bringa és irány Ausztria! Biciklizni a lankákon, gyönyörű tájakon, ami izgalmasabb, látványosabb, mint a Kisalföld. És fárasztóbb is, ami ezúttal jó cél volt. Igencsak meglepődtem, ilyen eszközök terén milyen nagy lehet a választék, és mennyi minden elérhető, gyorsan és jó áron rendelhető azonnal az autofelszerelesek.hu-ról. Még egy olcsóbb (úgy értem, minőségi, de egyszerűbb megoldást kínáló) Thule HangOn kerékpártartó is négy biciklit tesz hordozhatóvá. Ez könnyebben tárolható megoldás is, mint egy utánfutó. De a skála jócskán ad válogatásra lehetőséget. Az árak úgy harmincezer forinttól indulnak egy ilyen szerkezet esetén, és úgy négyszázezerhez közelítenek. Bár annak alatta maradnak azért. Azonban ez egy tényleg széles spektrumú kínálatot felmutató webshop, az árak mindig a kategórián és célhasználaton belüli legmagasabb minőséget próbálják megfizethető módon képviselni, és mindenféle alkatrész önmagában is vásárolható innen. Például kiegészítő kerékpáradapter. Ha a termékkategóriánk belül maradunk.

Azonban vettünk tőlük új autószőnyegeket is és mindenféle cuccot a kocsiba a kirándulásainkhoz, mert eddig ugyan csak a vonóhorogra szerelhető kerékpártartókról beszéltem, de az Autófelszerelések nevű shop hű a nevéhez, és mindenkinek ajánlott, aki éppen valamilyen (bármilyen) kiegészítőt, felszerelést keres az autójához. Erről a vásárolói elégedettség is tanúskodik, nem csak a választék!

Még olvasnivalóért is vannak, akik erre az oldalra járnak, továbbá. AF Magazin nevű blogjuk sok praktikus információt oszt meg, részteles leírásainkon és nagyszerű kommunikációjukon túl is. Méretpontos gumiszőnyeg kisokos – ilyesmi akad náluk mondjuk. Nagy erősség az is, hogy a ma már szintén végtelen autópalettáról szinte minden márkát és típust kiszolgálnak termékeikkel, ami egészen felfoghatatlan. Azt hittem, annyira szerteágazó lett mára az autós világ, hogy azt nem lehet egy helyen így összefogni, de az autofelszerelesek.hu-nak ezt jó részben sikerült.