Hirdessük azt, amiben hiszünk! Mondjuk egy vászontáskával!

Hiszek abban, hogy lehet anélkül is kozmetikumokat gyártani, hogy ártatlan állatoknak kellene elpusztulnia vagy szenvednie miatta.

Nem akarok olyan kozmetikumokat és termékeket vásárolni, amik állatok halálával járnak. nem vagyok egy aktivista fajta, nem megyek kozmetikai cégek elé tüntetni, és nem osztok meg napi 300 cikket arról, hogy mennyi állat halt meg kísérletek közben, de ettől még elítélem, és szeretném felhívni az emberek figyelmét erre az égető problémára, de sokáig nem tudtam, hogy hogyan tegyem ezt.

Aztán az egyik városban tett sétám alatt találtam egy csapat fiatalt, és az egyiküknél egy, a cruelty free termékek fontosságára felhívó vászontáska volt, és abban a pillanatban eldöntöttem, hogy én is ezzel fogok kiállni az állatkísérletek ellen.

Még aznap, mikor hazamentem, kerestem egy olyan oldalt, ahol lehet vászontáskákat készíttetni.

A https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalon láttam, hogy nem csak pólókat, hanem maszkokat és vászontáskákat is lehet itt készíteni. Megnéztem , hogy pontosan milyen termékek ezek, és mikor megnéztem, hogy tényleg természetes anyagokból vannak, akkor neki is láttam a tervezésnek. Szerettem volna egy olyan logót, ami mindenki számára egyértelművé teszi, mit is hirdet a táskám, de nem is valaki más munkáját szerettem volna illegálisan rárakatni egy táskára.

Van a minta, ami sokak számára ismert, “fight animal testing” felirat, ami alatt két nyuszi verekszik. ezt szerettem volna egy kicsit átdolgozni. Végül megkértem egy barátnőmet, hogy csinálja meg nekem. Neki nagyon jó a kézügyessége és nagyon jó a digitális rajzolásban, és ez a barátnőm, Réka átdolgozta nekem a logót. Más lett a betűtípus, a színek, nyulak helyett pedig két patkányt tett rá nekem, hiszen szeretem ezeket a rágcsálókat és ők is ugyanúgy érintettek ebben a problémában, mint a nyulak.

Mikor megvolt a logó, akkor újra felkerestem a https://lolmarkt.hu/egyedi-polo oldalt, és itt le is adtam a rendelésemet egy vászontáskára és egy szájmaszkra is, amit szintén ezzel a mintával díszítettem.

Amikor egyébként felmentem az oldalara, kiugrott egy ablak, ahol a hírlevélre való feliratkozásért cserébe 10%os kedvezmény kupont kaptam.

Szerintem ez tök jó, mert az első rendelésem, ami mondhatni, hogy egy teszt, nem teljes áron történik, hanem egy kis kedvezményt is kaphatok rá.

Miután leadtam a rendelésemet és le is okézták, pár nappal később jött az e-mail, hogy feladták a csomagomat, ami hamar megérkezett.

A vászontáska 100% pamut, nagyon stabilnak tűnik és a nyomat is nagyon élénk lett rajta, aminek nagyon örültem. A maszkomon is nagyon szépen látszik a minta, tökéletesen illeszkedik rám, szóval nagyon jó vétel volt.

Nagyon jó mindkettő termék anyaga, nagyon szép a nyomat, elég tartósnak is tűnik, szóval remélem, hogy sokáig tudom majd használni. Biztos, hogy fogok mg rendelni innen, hiszen rengeteg ötletem van még, és kupon nélkül, teljes áron is eléggé megérik a termékek. Ajándéknak is tökéletesek.