Egy megosztott ház a természet ölében

Biztos mindenki el tud képzelni egy faházikót a természet lágy ölében. A madarak csiripelnek, süt a nap, mocorog az avar, de ezenkívül semmi nem zavarja az ott tartózkodó embert. Az ilyen helyeknek ki nem mondott gyógyító erejük van. Az én saját gyógyító házamat tavaly találtam meg egy kis falu tövében, amelyet körülvett a természet. Eleinte csak saját használatra tartottam fent az épületet, azonban egy idő után szerettem volna, ha mások is megtapasztalják azt az érzést, ahol a csend és a nyugalom kerül a főszerepbe.

Belekezdtem a felújításba. Hamar végeztem, mivel nem akartam teljesen átalakítani ezt a házat, hiszen az ereje a saját természetéből eredt. A lényeg az volt, hogy a mai kor szelleméhez hűen kényelmessé és praktikussá varázsoljam az épületet.

Sajnálatos módon a ház neve viszont nem jutott el sok emberhez, hiszen nem egy sokat látogatott turisztikai környezetben helyezkedett el az én kis gyógyító házam. Ennek apropójából az egyik barátnőm tanácsolta, hogy készíttessek plakátokat, szórólapokat, amelyek által tovább megy a híre a házikómnak. Természetesen erre egyedül nem lettem volna képes, szükségem volt egy nyomdára, akik megcsinálják mindezt nekem. Több javaslat hatására végül a Color Nyomdára esett a választásom.

nyomda

Egy kis időbe telt mire végig tudtam pörgetni a nyomda weboldalát. Talán erre szokták azt mondani, hogy a bőség zavar. Nálam nagyon fontos volt a termékek minősége és az elkészítés gyorsasága mellett az, hogy megbízható céggel működjek együtt, ahol megfelelő szaktudással rendelkező személyek dolgoznak. Szerencsére az oldalon található “rólunk” fül alatt minden információt megtaláltam ahhoz, hogy megnyugtassam magamat, hogy minden rendben lesz. Nagyon imponáló volt számomra, hogy egy több mint harmincéves tapasztalattal rendelkező vállalatról beszélünk, illetve, hogy a fő céljuk közé tartozik a megrendelő elképzeléseinek megvalósítása igen rövid határidőn belül. Arról nem is beszélve, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a nyomtatási árakra. És ami az utolsó lökést adta, hogy leadjam az első rendelésemet, az pedig a referenciák széles tárháza volt.

El sem tudtam képzelni, hogy ennyi mindent egy helyen meg tudok csináltatni. A szórólapok, plakátok mellett a nyomda foglalkozik még névjegykártya, naptárak, jegyzettömbök elkészítésével is. Azonban ez még nem minden. Ha úgy döntöttem volna, akár saját, egyedi elképzelésű papírpoharakat is készíthettem volna. A legjobb az egészben amellett, hogy kiváló marketingeszköz, környezettudatos választás is egyben. Higiénikus és kevésbé terheli a környezetet. Mit gondolsz, csináltattam? Persze! A gyógyító faházikóm képével rendeltem belőlük S-es, M-es és L-es méretűt is. Ezeket adtam ajándékba a távozó vendégeknek egy szintén itt legyártott papírtáskában. Tettem még hozzá névjegykártyát és egy egyedi karszalagot is. Az oldal leírása alapján egy jó karszalag funkcionalitása mellett figyelemfelhívó szereppel is bír.

Mondanom sem kell, ahogy telt az idő, egyre jobban terjeszkedtem. Mára már nem csak egy gyógyító házam van. Azonban ennek a projektnek a megvalósításához az kellett, hogy a kiválasztott nyomdával olyan termékeim legyenek, amelyek messze földre elvitték a házikóim híreit. Azóta már az autómra is felszereltem egy látványos jármű dekorációt.

Most éppen az egyedi magazinjaimat várom, hogy kiszállítsa a Color Nyomda. Szerencsére ebben sem hagytak magamra, hiszen minden segítséget megkaptam az ügyfélkapcsolati referenstől, hogy szép, igényes, egyedi és minőségi termékeket fogjak a kezemben. Hát nem csodálatos?