Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés gyógyító ereje

Sajnos a szenvedélybetegségek nagyon sok ember életére rányomják a bélyeget. Rengetegen egész életükben rabjai maradnak az alkoholnak, melytől nem tudnak szabadulni. Ezek a rossz szokások nem csak a testet mérgezik, hanem a lelket is. A spirituális megtisztulás fejben kezdődik, amikor eldönti a beteg, hogy meg szeretne gyógyulni. Innentől a sorsuk az Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés kezében van.

A felepulok.hu szakemberei a másokon való segítést nem csupán munkaként, hanem hivatásként élik meg. Számukra nagyon fontos a hitelesség, az őszinteség és az empátia. Nyíltan vállalják a segítők, többek között dr. Petke Zsolt pszichiáter és addiktológus azt, hogy ők maguk is megtapasztalták saját bőrükön az alkoholizmus hatásait. Rávilágítottak arra, hogy a függőség nem egyedül járt, hiszen sokan munkafüggők is voltak egyben.

A gyógyulni vágyók számára viszont van remény, hiszen senkit sem hagynak a gödör mélyén. A felepulok.hu 28 napos programjának első lépése egy személyes konzultáció, melynek keretein belül az addiktológiai konzultánsok felmérik a páciens állapotát és helyzetének súlyosságát. Ennek függvényében tudnak vele beszélni a következő lépésekről, és tájékoztatni őt a program részletes menetéről, a felépülés egyes szakaszairól.

Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés
Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelés segítségével szabadítsd fel a lelkedet, hogy ne legyél szenvedélyek rabja!

Az egyébként világhírű Minnesota-modellre épült felépülő program alapelvei megtalálhatók a weboldalon. Ezen kívül elolvashatjuk a volt páciensek pozitív véleményeit és nézhetünk interjúkat is a program szervezőivel, szervezőiről. Amennyiben szimpatikus számunkra a kúra felépítése és az addiktológiai konzultánsok is, akkor nem árt egy pillantást vetni az intézmény épületére.

3D-s séta keretein belül ismerkedhetünk meg azzal a kis házikóval, ahol 28 napot fognak eldönteni a felépülő páciensek többedmagukkal. Kellemes színeket és bútorokat láthatunk, napfényes szobákat és nappalit. A fürdőszoba már-már luxusnak mondható, a berendezés kellően puritán, de nem rideg. A ház gyönyörű zöld udvarral rendelkezik, a teljes, felhőtlen nyugalom garantált, így a pácienseknek csak a gyógyulásra kell koncentrálniuk, semmi sem fogja megzavarni őket.

A rokonszenves ápolók és szakemberek biztosítják a felépülni vágyókat a kellő fegyelemről, azonban mindezt kedvességgel, türelemmel és empátiával társítva. A lelki béke és kiegyensúlyozottság az egyik legfontosabb tényező a felépülés alatt, hiszen a szenvedélybetegségek sokszor lelki eredetű gondra vezethetők vissza.

A felepulok.hu programja nem csupán a testet szabadítja fel az alkohol rabságából, de a lelket is levágja a mérgektől. Segít abban, hogy lelassíthassunk, értékeljük az életünket, fókuszáljunk a fontos dolgokra, melyeket kihagynánk akkor, ha egy addiktív anyag függőségétől szenvedünk.

Számomra nagyon pozitív élmény volt megismernem a csapatot és a programot is, örömmel tölt el, hogy a betegek a lehető legjobb kezekben vannak. Amennyiben a felépülőknek a 28 napos program után is segítségre van szükségük, az Addiktológiai konzultánsok | Addiktológus magánrendelésen készséggel állnak a páciensek rendelkezésére.

Ha szeretnél többet megtudni a felepulok.hu-ról, látogass el az oldalukra és probléma esetén vedd fel velük a kapcsolatot még ma! A döntés a Te kezedben van, a gyógyulás, fejlődés és gyarapodás mindig fejben kezdődik és rajtunk múlik, hogy meg merjük-e lépni életünk egyik legnagyobb döntését – a segítségkérést.