A vásárlás gyógyító ereje: honnan vegyél márkást táskát jó áron

Mindenki máshogy kezeli a nehéz helyzeteket, én egy gyógyító házban hallottam, hogy nem baj, ha néha engedsz a csábításnak, ha depresszív hangulatban vagy, hogy kizökkentsd magadat belőle, és visszarázódj a rendes kerékvágásba. Mivel viszont nem akarok túlzásokba esni, még akkor se, ha jól esik (mert a bankszámlámnak közel sem esik jól és kiegészítőből nem lehet jól lakni) ezért kiszemeltem egy webshopot. Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! weboldalt ahonnan évente egy darab kiegészítőt vehetek magamnak a rendkívül rossz napokon. Különben pedig kis apróságokkal kedveskedek magamnak, mint például egy új ruhadarab (akár használtan új), vagy valamilyen kissé drágább sütit, amit amúgy nem ennék meg az ára miatt, meg hasonló apróságok. De az igazi jutalom, ha úgy vesszük, vagy kényeztetés, ha nem az egy márkás táska vagy pénztárca lett. Persze az oldal ajándék ötletnek sem utolsó, ha az ember éppen azon van, mit adjon valakinek kerek évfordulóra vagy születésnapra.

Ugyan az oldal úgy van beállítva, mintha csak nőknek árulnának táskákat, pénztárcákat vagy öveket, a férfiaknak is lehet bőven találni márkás, strapabíró kiegészítőket. Apának például innen rendeltem bőr pénztárcát 50. születésnapjára öt évvel ezelőtt, és még mindig olyan, mintha új lenne, pedig minden nap használja. Persze a valódi bőr kiegészítőknek mindenki azt várja, hogy akár egy évtizedig is lehet őket használni, így ez nem meglepő. Ettől függetlenül az eddigi pénztárcáihoz hasonlítva, amik egy-két éven belül tönkrementek, ez nagyon-nagyon jól bírja a gyűrődést.

Ezen kívül magamnak is vettem egy hasonló, bár színben és stílusban kissé nőiesebb pénztárcát, ami szintén már évek óta megvan, és semmi baja, nagyon vigyázok is rá. Persze táskám is van innen, hiszen táska boltról van szó. A téli időszakra szeretem a háti táskákat hordani a válltáskákkal ellentétben, mivel szinte mindig fázik a derekam, és gyakran plusz réteget jelentenek azon a területen, ezek mellett pedig nem kell attól félnem, hogy elejtem, ha megcsúszok a jégen, plusz megmarad mind a két kezem egyensúlyozni. A válltáskákat pedig azért szeretem nyáron különösen, mert nem ázik át a hátamon a ruha. Az emberek szeretik azt gondolni, hogy a nők nem izzadnak, de plusz negyven fokban mindenki izzad méghozzá nem is kicsit.

A márkákat tekintve a választék elég sok színű, de nem annyira, hogy ne tudnál könnyen választani, egy szóval áttekinthető. A márkák név szerint: Jana, Tamaris, Anekke, Bugatti és Olasz márkájú, mint már említettem főleg táskák. Többek között ezért is maradtam ennél az oldalnál, hiszen így kisebb a kísértés is, hogy felvásároljam a fél boltot, ha már abból az adott kategóriából megvan mondjuk mind a három termék, ami igazán tetszik. Persze a kínálat frissül, de nagyon válogatós vagyok, szóval ritkán szerelmesedek bele új cuccba. Ez is jót tesz a bankszámlámnak, hiszen az itteni termékek nem olcsók. Félre ne értsetek, megérik az árukat az utolsó fillérig, de a márka neve miatt és a minőségük miatt nem olyan termékek, amiket gyakran vennél. Ezért is tartok róluk listát, most épp egy alkalmi retikülre fáj a fogam, de majd ha eljön az ideje, csak akkor rendelem meg.

Ó, és a rendelésről jut eszembe minden, vagyis MINDEN rendelés kiszállítása egy ezres, ha utánvéttel rendeled akkor is, ha Pick-Pack pontra rendeled akkor is, ha előre utalással fizetsz akkor is. Persze utánvétnél fizethetsz kártyával és készpénzzel is, itt igazából az a kérdés az előre utalás és az utánvét esetében, hogy megbízol-e az internetben, és annak adatainak kezelésében. Persze az oldal mindent bizalmasan kezel, szó se róla, de a hekkerek ügyesek. A kiszállítás maga attól függ mennyi mindent rendelsz. Ha csak egy dolgot, akkor 1-3 nap (munkanap) a kiszállítás, ha pedig többet, akkor 1-5 nap ugyan így.

A szokásos elállási lehetőség itt is megvan, mint a legtöbb webshopban: kézhez vételtől számított 14 napon belül ok nélkül visszaküldheted a terméket, aminek a szállítási költsége a te válladat nyomja (ebben az esetben, mert drága cuccot rendeltél igazán nem sok), és visszautalják a megadott számlaszámra a vételár összegét. Van jótállás/szavatosság is, de olyankor szinte egyből szólni kell és maximum egy évig lehet problémával az oldalhoz fordulni. Az elérhetőségeknek külön menüpontjuk van, és akár egyből az oldalon is megírhatod az e-mailedet, de arra is van lehetőség, hogy a “linken” megadott e-mail címre kattints, és akkor alapértelmezett levelezőben jelenik meg az üres e-mail.

Az oldal elrendezése amúgy nagyon egyértelmű és két “sor” fülből áll, nagy betűkkel, hogy még esetleg a gyengébben látók is jól tudjanak tájékozódni rajta (ezt azért jegyzem meg külön, mert anyukám is ide tartozik, és nagyon örült neki). A felső fülek, amik balról jobbra futnak márkák szerint különítik el a táskákat, míg az oldalsó fülek a különböző kiegészítőket sorolják fel, a táskákat típus szerint különítik el, a pénztárcákat és az öveket nem szerint, de itt is itt vannak a márkák, de itt nem csak táskákat találsz, hanem mindent, ami a márka alá tartozik.

Ó, és ami majdnem kimaradt, pedig nagyon fontos! Van kvázi “hűség programjuk” is, ami egy hírlevél gyakorlatilag és egy regisztráció. A hírlevél segít eligazodni a legújabb termékek és akciók között. A regisztrációval pedig már akár az első vásárlás során levásárolható kedvezményeket is kaphatsz, illetve gyűjthetsz pontokat. Ez gyakorlatilag csak még inkább vásárlásra ösztönöz, ahogy gondolom mindenki mást is, de nem igazán bánom. Tartom magam a kis listámhoz, és akkor nem lesz egyszerre annyi táskám, hogy nem használom ki őket.

Szóval nekem ezeket nyújtja az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! webshopja. Egy átlátható kínálat, megbízható, csinos és tartós márkákkal. Egy olyan hely, ahol biztos lehetek abban, hogy megtalálom, amit keresek és nem kell fél napot a gép előtt töltenem a reménytelenül széles kínálat előtt. Ahol megbecsülik, azt hogy náluk vásárolok, és ezt a pénztárcám is megérzi a jutalom pontokkal.

Ha te is úgy gondolod, hogy egy ilyen helyre van szükséged, mert olyan táskákat, pénztárcákat vagy öveket szeretnél hordani, amik bírják a gyűrődést, és nem mennek ki hamar a divatból, akkor keresd fel a linket, amit a posztban hagytam, és nézz körül! Biztos vagyok benne, hogy megtalálod, amit kerestél, és sokáig örömöd fogod lelni benne. Ha pedig esetleg elégedetlen lennél, semmi nincs kőbe vésve, és nem kell ragaszkodnod olyan termékhez, amit nem akarsz használni. Egyszerűen küld vissza, és senki nem fog érte haragudni ;). Remélem azért nem ez lesz a legtöbbek tapasztalata, és a legközelebbi posztig pedig vigyázzatok magatokra.