Gyermekáldás gyógyfüvek segítségével

Olvashattatok már arról, hogy a természetgyógyász helyett a szemüveg gyógyította meg a barátnőm migrénjét. Arról azonban még nem írtam, hogy amikor a teherbeeséshez kellett neki segítség, akkor viszont tényleg használt (egy másik) természetgyógyász módszer, és már úton is van náluk a baba.

Emiatt vált aktuálissá és lassan sürgetővé is számukra a babakocsi vásárlás. Természetesen ebben is számíthat a segítségemre. Körbe is kérdeztem neki az ismerőseim között és azt mondták, hogy erre a modellre keressek rá az interneten: inglesina aptica babakocsi. Rövidesen rá is találtam a babaverda oldalán.

Látom, hogy többféle hordozóval elérhető ez az inglesina aptica babakocsi modell, és rengeteg kiegészítő is vásárolható hozzá. Az esővédő huzat és a szúnyogháló az szerintem mindenképp kelleni fog, hiszen ezek nélkül egy olyan napon hogyan lehetne kivinni a babát a friss levegőre, amikor egész nap csak esik? Vagy nyáron, amikor nem szeretnék kitenni egy csecsemőt a szúnyog és rovarcsípésnek. Anélkül is épp eleget sírnak, és olyan érzékeny még ilyenkor a bőrük.

Az autós ülést is ajánlani fogom a barátnőmnek, hiszen elengedhetetlen a baba biztonsága a kocsiban. Végül praktikus segítség lehet a Stand Up állvány. Így a piszkos babakocsi kint maradhat a lakáson kívül, de a baba aludhat tovább.

Akkor megírom a barátnőmnek, hogy az inglesina aptica babakocsit javaslom nekik, és mindenképpen nézzen fel a Babaverda oldalára.