Nekem a sport, feleségemnek a cipővásárlás jelenti a lelki nyugalmat

A lelki nyugalom, a tökéletes kikapcsolódás és pihenés, mindenkinek mást jelent. A szomszédom horgászni jár, én minden reggel futok, a feleségem pedig cipővásárlással tölti a szabadidejét.

Az elmúlt években mindkettőnk karrierje elkezdett erősen felfelé ívelni, azonban ez rengeteg munkával és még több stresszel jár. Épp ezért van szükségünk a fentebb említett hobbikra. Nekünk ez ad lelki nyugalmat, ez segít kikapcsolni az agyunkat.

Bár a kedvesem hobbija egy kicsit költségesnek nevezhető, az elmúlt hónapokban sikerült egy nagyon optimális megoldást találni erre. Neki az a fontos, hogy minőségi cipők kerüljenek a gyűjteményébe, nekem pedig az, hogy olcsón. Lehetetlen? Nem az!

A megoldást a cipomarket.hu/noi/cipo oldal jelentette. A webshop elég régóta foglalkozik már cipők online értékesítésével, és elég jól csinálja. Hogy ez miből látszik? Vállalkozói szemmel azt mondanám, hogy az árbevételből, de ez nem igaz, sőt nem is fontos. Egy webáruház esetében a siker a vásárlók elégedettségében mérhető, és biztos vagyok benne a cipomarket.hu-nak minden vásárlója elégedett azzal a szolgáltatással, amit kap.

Hogy miért?

Először is, a termékkínálat nagyon széles. Én általában könnyen választok cipőt, de ezen az oldalon mindig sok időt töltök, ha alaposan szét akarok nézni. A feleségemnek pedig ez maga a paradicsom. Ez nem meglepetés, hiszen az oldalon több, mint 30 féle márka cipőiből válogathatunk.

Másodszor, folyamatos akciókkal kedveznek a vevőknek. Nem 5%-os kedvezményekről beszélek. Van, hogy 60 százalékkal olcsóbban tudsz hozzájutni egy termékhez. Sőt, ha fel vagy iratkozva a hírlevélre, egyéni kedvezményeket is kaphatsz, és folyamatosan értesülsz a legnagyobb leárazásokról.

Harmadszor pedig, minden vásárlás alkalmával biztonságban érezheted magad. Ha nem vagy elégedett egy termékkel, a pénzt kérdés nélkül visszautalják neked, vagy ki is cserélheted a terméket, amit vásároltál. Ugyanígy tudsz eljárni, ha rossz a méret, és ez a csere oka. Sőt, ha meggondolod magad, lemondhatod a rendelést. Akkor sem kell aggódni, ha önhibádon kívül, valamilyen gyártási hiba miatt megy tönkre egy termék, mert a Magyarországon előírt hivatalos garanciális idő természetesen biztosítva van a cég részéről. Illetve, ha bármilyen kérdés merül fel a vásárlóban, azt az ügyfélszolgálat készséggel megválaszolja 24 órán belül.

Ezek azok az indokok, amelyek miatt a feleségem imád a cipomarket.hu/noi/cipo oldalról vásárolni. Sőt, én is szeretem, ha innen rendel valamit, hiszen lényegesen kevesebbet fizetünk érte, mintha máshonnan vásárolgatna.

Hogy gyakorlati példával is alátámaszthassam, amiről beszélek, beléptem az oldalra, és megnéztem, jelenleg milyen akciókkal járnak a vásárlók kedvében. Most éppen hatféle márka esetén, ingyenes szállítást biztosít a webáruház, 25%-os kedvezményt kínál számos férfi cipő vásárlására, valamint néhány otthoni papucshoz akár 50% kedvezménnyel is hozzá lehet jutni.

Nem is kellett több, a feleségem már rá is kattintott a kedvencek mezőben a cipomarket.hu/noi/cipo gombra, és belevetette magát az akciókba. Ki tudja, lehet, hogy ma futás helyett én is cipőket nézek magamnak.