Ők meg tudják gyógyítani a mobilunk kijelzőjét

A gyógyítás művészete egyidős az emberiséggel. Mindig is bennünk volt az igény arra, hogy a természet viszontagságai ellen védekezzünk. Elképesztő azonban belegondolni, hogy az utóbbi pár száz évben milyen óriásit ugrott az orvostudomány. Számunkra már sokszor nagyon furcsa ránézni azokra a megoldásokra, amiket mondjuk a 19. században javasoltak az emberek számára. Viszont biztos vagyok benne, hogy pár száz év múlva hasonló véleménnyel lesznek a jövő emberei a mi praktikáinkról.

És tagadhatatlan, hogy a mai világban, a tudomány minden fejlődése ellenére, végtelen mennyiségű átverésben lehet részünk. Túl sok termék van, ami gyors gyógyulást ajánl, sokkal olcsóbban, mint egy rendes orvosi beavatkozás. A legérdekesebb az szokott lenni ezekben a termékekben, hogy mindig tudományos kutatásokra hivatkoznak. Mindig érdemes azonban utánanézni, hogy ezeknek a kutatásoknak mennyi az igazságtartalma. Így talán el tudjuk kerülni az átverést.

A mobilok világa is hasonlóan átláthatatlan volt számomra. Egészen addig, amíg iphone 11 pro kijelző csere kapcsán rá nem találtam az LCD Fix oldalára. Akinek vannak Apple termékei, az tudja, hogy néha mennyi gonddal szokott járni a javításuk. Mivel nem kompatibilisek szinte semmi mással, ezért mindenképpen egy olyan szervizre van szükségünk, akik specifikusan ezekre képzettek. Az LCD Fix pedig teljesítette az összes ilyen elvárást, ráadásul még az Apple termékekhez viszonyítva olcsón meg is fogjuk úszni.

Az LCD Fix oldalára belépve mindenki rögtön meg tud győződni arról, hogy egy rendesen karbantartott helyre érkezett. A kinézet letisztult, tehát nem kell attól félnünk, hogy el fogunk veszni a bonyolult menük rengetegében. Elsőként azt akartam megnézni, hogy egyáltalán vállalnak-e Apple termékeket. Ehhez nem kellett mást tennem, mint ránézni a fejlécre, ahol az összes márka fel volt sorolva, amelynek a javítását el tudják végezni. Majdnem az első helyen volt az Apple szerviz, úgyhogy ezt a részét már letudtam a kutatásnak.

Már csak arra voltam kíváncsi, hogy konkrétan iphone 11 pro kijelző csere beavatkozást vállalnak-e. A legnagyobb problémám mindig az szokott lenni a mobilokkal, hogy olyan sokfajta létezik. Az LCD Fix azonban egy könnyedén átlátható kategória rendszerrel biztosítja nekünk azt, hogy könnyedén meg tudjuk találni azt a terméket, amelyet meg szeretnénk javíttatni. Így pedig pár kattintás kellett csak és az iphone 11 pro kijelző csere részlegre érkeztem.

A kijelző cserén kívül még többféle szolgáltatást is vállalnak. Ezeket érdemes megnézni, hiszen lehet, hogy csak valami kisebb problémánk van. Az első dolog, amin meglepődtem, az az árak feltüntetése volt. Úgy örülnék, ha minden szerviz így működne. Ezek az árak nem csak becslések voltak. Hanem tényleg ennyit kell fizetnünk az adott szolgáltatásért. Az iphone 11 pro kijelző csere pedig az első helyen volt.

Bár egy iphone 11 pro kijelző csere sosem lesz olcsó mulatság, mégis, összehasonlíthatatlanul kevesebb pénzt kell kifizetnünk ahhoz képest, hogy egy új készüléket kéne vennünk. Én nem akartam új iPhonet venni közeljövőben, úgyhogy mindenképpen igénybe akartam venni az LCD Fix szolgáltatását.

Az üzletük egyébként az Allee áruház első emeletén található és szinte egész nap nyitva vannak. A dolgozók mind nagyon barátságosak és segítőkészek. Az iphone 11 pro kijelző csere pedig pár órán belül már kész is volt. Addig elmentem ügyet intézni, meg bevásárolni. Nagyon elégedett voltam a szolgáltatásukkal és az iphone 11 pro kijelző csere minden gond nélkül végbement.