Nyomtatókellékek beszerzése környezetkímélőn és olcsón? Miért is ne!

Egy reflexológus barátnőm, Anna, aki mindig is nagyon ügyelt az egészségére és a környezettudatosságra, nemrég azt panaszolta el nekem, hogy milyen messzire kénytelen járni nyomtatókellék-üzletbe, s hogy ezzel nem csak rengeteg benzin és idő megy el, de még környezetszennyező is a dolog. Egyébként csak másfél havonta járt, de a 36 km így is soknak tűnt számára, a vírus miatt pedig, mivel a gyermekein kívül az egyik szülője is vele élt, semmiképp sem akart buszozni.

Ekkor mondtam neki, hogy házhoz is rendelhetné a kellékeket, hiszen így nem csak az ideje maradna meg, de mivel a futárok útjai koordináltak, és több címet teljesítenek egy úttal, biztos, hogy a környezetszennyezés is valamivel kisebb volna. Anna nem is értette, hogy hogy nem gondolt erre a lehetőségre, és nagyon megörült az ötletnek, s főleg annak, hogy még ajánlani is tudtam neki egy megbízható szolgáltatót.

Át is küldtem neki a cég honlapját, a nyomtatoalkatresz.hu oldalt, s csakhamar kiderült, hogy a benzinköltség mellett Anna még a termékek árán is spórolhat, ha itt vásárol, ugyanis két, illetve három, akár teljesen különböző termék vásárlása esetén már engedményt is kapunk, sőt, maga a kiszállítás is ingyenes és igen gyors is. Szerencsére a választék is teljesen megfelelő volt a számára, fotós lánya és tervező férje számára is megtalálta a megfelelő papírokat, ahogy a háztartás két nyomtatójához, tehát Lexmark és Canon gépeikhez is kínált az üzlet kompatibilis patronokat és tonereket.

A nyomtató típusok között egyébként navigálni is nagyon egyszerű az oldalon, először kiválasztjuk a márkát, majd egy egyszerű keresés paranccsal típusszám alapján könnyedén megtalálhatjuk saját nyomtatónkat. A típusszámra kattintva aztán minden kompatibilis toner vagy patrontípus megjelenik, innentől már csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a számunkra megfelelőt, attól függően, hogy színes vagy fekete utánpótlásra van szükségünk, illetve hogy eredeti vagy utángyártott terméket szeretnénk-e vásárolni. Szerencsére ráadásul azoknak sincs mitől tartania, akik az olcsóbb, utángyártott típusokat részesítik előnyben, ugyanis a nyomtatoalkatresz.hu online üzletében az utángyártott patronokra ugyanúgy érvényes az egy éves garancia, mint a gyári társaikra.

Szóval, ha te is kocsival és viszonylag messzire jársz beszerezni a nyomtatókellékeidet, vagy egyszerűen csak pénzt és időt megtakarítva szeretnél hozzájutni a nyomtatókellékeidhez, akkor a nyomtatoalkatresz.hu webshopját mindenképp érdemes kipróbálnod.