Gyógyító házban a vízszerelő húzott ki a bajból

Hogy mi jut eszembe arról a szóról, hogy nyugalom? A csend, a természet, a város magunk mögött hagyása, a negatív gondolatok elűzése, a lelkibéke megtalálása. Ez mind olyan dolog, amire az általam üzemeltetett Gyógyító Házban rátalálhat az ember. A vendéglátó egységet Pest megye egyik falujában működtetem egy igazán zöld és eldugott helyen, távol a város zajától, és minden olyan tényezőtől, amely nyugtalanságot okozhat a pihenni vágyó embereknek.

Ide a vendégek nem csak kikapcsolódni, hanem gyógyulni jönnek testben és lélekben egyaránt. Különleges terápiáinkkal és sajátos gyógymódjainkkal segítünk mindenkit, akinek erre van szüksége, és próbálunk megadni ügyfeleinknek mindent a 100%-os pihenéshez, hogy új emberként távozzanak tőlünk, hátrahagyva minden régi problémát. Ehhez azonban az is kell, hogy minden a terv szerint menjen, és kiküszöböljünk minden apró – vagy éppen jelentős – gikszert, ami a vendégek nyugalmát zavarná. Éppen ezért okozott hatalmas fejtörést, amikor pár hónappal ezelőtt egy nem várt, elég húzós helyzeten kellett úrrá lennünk anélkül, hogy a vendégek ebből bármit is érzékeljenek.

A panzió – hála égnek – személyzeti részén csőtörés alakult ki. Most jöhetne a kérdés, hogy ugyan ez miért is zavarná meg a vendégek ott tartózkodását? Egyrészt a kellemetlen szag szinte végig áradt az egész épületen, másrészt pedig minket, a személyzetet nagyban akadályozott abban, hogy rendesen tudjuk végezni mindennapi teendőinket. Amikor felfedeztük a probléma első apró jeleit, nekiláttunk egy profi vízszerelő mester utáni kutatásnak.

Szembejött velünk egy oldal, amely nem csak Budapesten, hanem egész Pest megyében ígér profi szerelő munkát. Már több, mint harminc éve vannak a piacon, így nagy szakértelmet tudhatnak maguk mögött. Szakembereik több éves tapasztalat ellenére még a mai napig szakmai továbbképzéseken vesznek részt, hogy tovább fejlesszék meglévő tudásukat. Nagyon kevés ilyen szakit találni manapság, hiszen sokszor futhat bele sajnos az ember olyan szerelőkbe, akik csak lehúzzák őket, vagy drága pénzért hanyag munkát végeznek, így a probléma nem oldódik meg, – vagy csak látszólag – a gondok pedig a későbbiekben is újra jelentkeznek. Ez a cég azért is bizonyul megbízhatónak, hiszen részletes számlát adnak munkájukról, amelyet a biztosítók is elfogadnak, ezzel pedig megkönnyítik a kárenyhítés folyamatát.

A cég nem csak vízszereléssel foglalkozik, egyaránt fűtés-, és gázszerelésben is profik, sőt, még duguláselhárítás esetén is a segítségedre lehetnek. Telefonszámuk 0-24 elérhető és kereshető, és vészhelyzet, vagy sürgős történés esetén akár azonnali kiszállást is vállalnak. Azonban, ha nem vennéd igénybe máris szolgáltatásukat, mert ráér a fennálló probléma megoldása, oldalukon egy űrlap segítségével kérhetsz tőlük visszahívást az elérhetőségeid megadásával. Mivel számunkra az volt a legfontosabb szempont, hogy a probléma minél előbb megoldódjon, ezért fel is kerestük őket. Észlelve a kellemetlenség abszolválásának szükségességét egyből kiküldtek hozzánk egy vízszerelő mestert, aki alig egy órán belül már a Gyógyító Ház bejáratán kopogtatott.

Gyorsan és szakszerűen járt el, és még aznap sikerült túllendülnünk az akadályokon. Hihetetlenül elégedettek voltunk a szerelő munkájával és nagyon boldogok voltunk, hogy sikerült az esetet megoldani anélkül, hogy bármivel is zavartuk volna az akkor ott tartózkodó vendégeket. Reméljük, hogy a jövőben nem fognak hasonló kellemetlenségek adódni, de ha mégis előfordulna, biztos vagyok benne, hogy a topvizgazfutesszerelo.hu céghez fogunk fordulni.