Gyógyuljunk meg a saját tempónkban, gerinctornával

Az egészség egy rendkívül fontos dolog, amire sokszor nem figyelünk oda. Hiszen úgy vagyunk vele, hogy vannak ennél sokkal fontosabb ügyek, amiket el kell intéznünk. Ez a hozzáállás azonban nagyon negatív következményekhez vezethet. Ezeket érzem például magamon is, mivel sokáig nem érdekelt, hogy mit eszek. A lényeg az volt, hogy legyen valami a gyomromban és tudjam folytatni a munkát.

Az egyik héten azonban éreztem, hogy a szívem furcsán kezdett dobogni. Elsőként a kávét okoltam, és onnantól kezdve, hogy abbahagytam ennek az italnak a fogyasztását, tényleg kicsit jobb lett. Ez azonban nem volt elég. Elkezdtem tudatosabban étkezni, például több gyümölcsöt fogyasztottam. A hatás pedig nem maradt el. Nem csak a szívverésem kapcsán nem volt többé probléma, hanem még sokkal több energiám is volt a napra.

Sajnos azonban ezen kívül is voltak még más egészségügyi problémáim. A legnagyobb egyértelműen a gerincemmel kapcsolatos volt. Mivel ülőmunkát végzek, ezért elkerülhetetlenek voltak a hátfájdalmak, úgyhogy feltétlenül szükségessé vált az, hogy keressek magamnak egy gyógytornászt. Fel is mentem az internetre és a gyógytornász zugló környékén címszavakkal történt keresésem eredményeképpen rátaláltam a Therapy4U oldalára. Alapból nagyon hálás voltam, hogy ilyen egyszerűen el lehet már intézni ehhez hasonló dolgokat, úgyhogy rákattintottam és elkezdtem a böngészést.

A Therapy4U oldala már az első pillanatban azt fogja éreztetni velünk, hogy egy profi helyre érkeztünk, ahol mindent könnyedén meg fogunk találni. Általános tapasztalatom az, hogy ha az ember valamit szeretne változtatni az életén, akkor rengeteg bizonytalanság ébred benne. A terveinket nagyon könnyen meg tudják hiúsítani a legkisebb zavaró tényezők is. Éppen ezért voltam olyan hálás, hogy a Therapy4U oldalán semmi ilyenről nem volt szó.

A legjobb az, hogy nem kell bonyolult menürendszereket használnunk, ha információt szeretnénk gyűjteni a szolgáltatásukról. Bőven elég, ha a főoldalon lejjebb tekerünk és egy kis betekintést nyerhetünk abba, hogy mégis kik és milyen hozzáállással dolgoznak a Therapy4U-nál.

Már az első bekezdésben elmagyarázták, hogy a mai világban nagyon nehéz jó terapeutát találni. Ebben a zavaró tengerben azonban ők utat tudnak mutatni, mivel 30 éves tapasztalattal rendelkeznek. Alapból nagyon megörültem, hogy elérhető egy ilyen tapasztalt gyógytornász zugló környékén, ez azonban még nem minden volt.

Mivel a tapasztalat mellett még egy olyan hozzáállással is rendelkeztek, amihez egyáltalán nem voltam szokva. Tisztában voltak vele, hogy milyen nehéz tud lenni az ember fizikai helyzetének helyrehozása. Sokan otthon próbálnak meg tornázni, itt azonban a legnagyobb baj az szokott lenni, hogy nem mérjük fel pontosan azt, hogy milyen szinten állunk éppen és pontosan milyen kezelésre van szükségünk.

A Therapy4U csapatának azonban az az elsődleges feladata, hogy megtalálja, hogy hol kezdődik a fájdalmunk, illetve felmérje az erőnléti helyzetünket. Így pedig egy személyre szabott tornagyakorlatot csinálhatunk majd, amely maximális hatásfokkal működik. Ráadásul mivel a gyógytornász Zugló környékén elérhető, ezért még közel is voltak hozzám.

Nem is volt szükségem több indokra ahhoz, hogy felkeressem őket. Telefonon és e-mailen is elérhetjük őket, ráadásul mindig nagyon gyors a reakcióidejük. Megbeszéltünk egy időpontot és nemsokára már fel is mérték a helyzetemet. Azóta pedig rendszeresen járok gyógytornára és a hatás nem maradt el. Örülök, hogy elérhető egy ilyen nagyszerű gyógytornász Zugló környékén, mivel teljesen meg tudta változtatni az életemet.