Természetgyógyász barátnőm esküvőjén jártam

Képzeljétek el, az egyik barátnőmnek, aki mellesleg természetgyógyász, nemrég megkérte a párja a kezét, és nem sokkal rá az esküvőt és a lagzit is megtartották. Mivel nagyon jóban vagyunk, engem is meghívott az eseményre.

A lagzit Dobogókőn tartották, mert azt tartja a mondás, hogy annak a helynek nagyon jó az energetikája. De nem ez volt az eseményben az egyetlen különlegesség. A lagzin kialakításra került egy úgynevezett esküvői fotófal. Ez egy szép kis rózsás háttér volt, ami előtt egy selfie gép bárkiről azonnal csinált egy 10×15 cm-es fotót. Ezekre rákerült egy automatikus keret, amin szerepelt a friss házasok monogramja és a lagzi dátuma is. Később megkaptuk a képeket digitálisan is, így ki tudtam tenni a facebook oldalamra és így anyukámnak is meg tudtam mutatni, aki tőlünk távol él.

Nagyon tetszett ez a gép nekem, így amikor legközelebb találkoztunk, kifaggattam róla a barátnőmet. Mondta, hogy ezen a weboldalon találta az esküvői fotófal bérlési lehetőséget. Ők a legkisebb, 4 órás csomagot választották, mert anyagilag nincsenek nagyon eleresztve, de mégis akartak valami különleges meglepetéssel kedveskedni a násznépnek. A honlapon kutatva viszont láttam, hogy vannak még 6 és 8 órára szóló csomagok is, na meg igény esetén meg lehet hosszabbítani a bérlést a helyszínen. A szolgáltatáshoz hozzátartozik a személyi asszisztencia is, így már értem, hogy miért állt végig egy jóképű pasi a gép közelében. De mi magunk is jól boldogultunk a kezelésével, hisz egyáltalán nem volt bonyolult.

A honlapról láttam, hogy vannak még másmilyen esküvői fotófalak is a választékukban, nekem a rusztikus farönk mintás jön be a legjobban.