Ars Poetica

Hisszük, hogy békességben, harmóniában élni önmagunkkal és környezetünkkel mindenki számára adott lehetőség: egészségünk, boldogságunk, álmaink megvalósítása csakis rajtunk múlik.

Hisszük, hogy a betegségeknek lelki oka van, és a rossz dolgokból is meríteni lehet, tanulni kell.

Hisszük, hogy időről időre Neked is szükséged van néhány napra, amikor túl a hétköznapok kötelezettségein csak magadra figyelsz. Néhány napra, ami csak Rólad szól, terveidről, céljaidról, testedről, lelkedről, szellemedről.

Napsugár

A Napsugár Élet- és Vendégház ehhez a néhány naphoz, a nyugodt elvonuláshoz, a megújuláshoz, a változáshoz, az újrakezdéshez biztosít helyet, segítő társakat, gyógyító környezetet és minden esetben jó társaságot. Itt megismerheted önmagadat televízió, mobiltelefon, internet, munkatársak és családtagjaid nélkül!

Nem számít, hogy munkahelyi vagy magánéleti gondok foglalkoztatnak, hogy krónikus egészségügyi problémákkal, vagy túlsúllyal kell szembenézned, vagy egyszerűen csak keresed a helyed a világban, nálunk elindulhatsz az úton, mely a gyógyulás, megoldás felé vezet. Azért vagyunk, hogy ha már megfogalmazódott benned a változás iránti igény, akkor azt együtt megvalósítsuk! Légy Te magad a változás!

A nálunk eltöltött idő a pihenés és kikapcsolódás mellett kiváló alkalom az életmódváltásra is. Ha tovább ápolod a böjtök és programok során megtisztult testet, lelket és szellemet a kúra után is, ha nap, mint nap alkalmazod a tréningek során tanultakat, olyan életre szóló ajándékot adsz magadnak, aminek ereje megsokszorozva tér majd vissza hozzád. Veled vagyunk a változásban és az újrakezdésben, kényeztetünk, hogy kipihenhesd magad, és megújulva térhess vissza a hétköznapokba.

Életmód és böjt programjainkat úgy állítottuk össze, hogy az ezekhez szükséges elmélyülést segítsük. Különös figyelmet fordítunk, a tökéletes méregtelenítésre, ezért a zöldség és gyümölcsleveket a házban frissen préseljük. A teremtő energiákat a Pilis erősíti fel, hiszen Életházunk Pilisszentivánon kapott helyet, Budapesttől 18 km-re. Saját szobával, saját fürdőszobával, szaunával, infraszaunával, hatalmas nappalival és társalgóval rendelkezik a ház, mely 11 fő kényelmes befogadására képes. A házból kilépve tiszta levegőjű fenyves erdőben találjuk magunkat A délutáni kirándulásokon tanösvényeken és természetvédelmi területeken járunk.

Válassz programjaink közül, szánj magadra néhány élményekkel teli napot!

Állandó jelleggel megrendezésre kerülő programjaink: 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone