Alapszolgáltatásaink

További – egyéni térítés ellenében – igénybe vehető szolgáltatások

Alapszolgáltatásaink

 

Előadás és beszélgetés a böjt élettani hatásáról

Számos olyan egészségügyi probléma létezik, amely többszöri próbálkozás ellenére sem tűnik megoldhatónak. Mielőtt drasztikus megoldáshoz folyamodnánk, érdemes élni a megalapozott, az egész embert előtérbe helyező és sok esetben meglepő eredményt biztosító böjt lehetőségével. Tanácsadó orvosunk, Dr. Borbényi Erika nagy tapasztalattal rendelkezik a böjt területén, előadásában a böjt élettani, az emberi test egészére és az egyes szervekre való hatásait ismerteti vendégeinkkel egy másfél órás interaktív beszélgetés során.

Előadás és beszélgetés a böjt lélektani és szellemi hatásáról

A léböjt során a testi megtisztulás mellett kiemelten fontos a testi-lelki-szellemi egység visszaállítása. Böjt alatt az élettani hatások mellett a lélektani hatásoknak is legalább akkora szerepe van, és ugyanolyan odafigyelést kívánnak, mint a fizikai tünetek. Miközben a test elengedi a mérgeket, a lélek is megszabadul a feleslegesen felhalmozott kártékony gondolatoktól és érzelmektől. Hogy pontosan hogyan, illetve miként segíthetjük és élhetjük meg ezt a folyamatot, ehhez nyújt segítséget előadásával a Napsugár Életház asztrológusa, Hódossy Zsuzsanna.

Teljes testmasszázs

A teljes test masszázs aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását. Aktiválja az anyagcsere-folyamatokat, kiüríti a szöveti ödémákat – csökkentve ezáltal az érintett szervek fájdalmát-, valamint indirekt módon javítja a vérkeringést, sőt, a sejtek táplálék- és oxigénellátását is.

Ma-Uri masszázs

Az alkar hosszú áramló mozdulataival történik a masszázs. A mozdulatokban az erős nyomásokat könnyed lesimítások követik, és a kezelés során a lábujjaktól a fejbúbig minden egyes ízületed és izmod sorra kerül. Ruhátlanul, de nem meztelenül, az intim részeket egy takaró, vagy törölköző teljesen elfedi. Fizikailag ennél a masszázsnál nem történik „gyúrás”- de szeretnénk eloszlatni a kétségeket, ettől még lehet erős a masszázs. Fontos tényezője a zene, ami nem csak aláfestés, hanem a kezelés aktív részét képezi. 
Időtartama kb. 60 perc

A masszázs hatásai

  • Megszünteti az izomfeszültséget
  • Hajlékonnyá teszi az ízületeket
  • Méregtelenít
  • Lassítja a csontritkulást
  • Táplálja, fiatalítja a bőrt
  • Harmonizál, egyensúlyt teremt
  • Fejleszti az agyi kapacitást

Szauna

A szauna elsősorban méregtelenítő hatásáról híres, azáltal, hogy szívünk gyorsabban dolgozik, ezáltal jobban pumpálja a vizet, és kilöki szervezetünkből a salakanyagokat. A szauna csodálatos találmányt, amely hihetetlenül sok egészségügyi probléma megelőzésében, és gyógyításában is segít. A böjt mellet mindennap ajánlatos a szauna használata, de legfeljebb 80 celsius fokon.

Kirándulás

A napi mozgás a szabad levegőn fontos kiegészítője a böjtnek. A gyaloglás az egyik legjobb zsírégető mozgás, így a méregtelenítés serkentése mellett a zsírpárnák csökkentését is szolgálja. A közeli természetvédelmi terület nagyszerű terepet biztosít ehhez.
A napi séta kb. 1,5 óra hosszú.

Kreatív foglalkozások: festés

A foglalkozás során Hódossy Zsuzsanna végzett képzőművész profi eszközökkel, a korlátok nélküli szabad alkotás örömét hívja elő.

További – egyéni térítés ellenében – igénybe vehető szolgáltatások

Egyéni asztrológiai elemzés

Az asztrológia szerint a születési horoszkóp megmutatja a személyt legmarkánsabban meghatározó jegyeket, az egyénben rejlő lehetőségeket és az előtte álló feladatokat. Mivel a horoszkóp egy adott „dolog” jellegzetességeit és várható „sorsát” próbálja meghatározni, ezért nem csak személyeknek, de bármilyen számunkra fontos eseménynek is lehetséges horoszkópot készíteni, például egy új, nagy feladat előtt: cégalapítás, házasság, nagyobb értékű vásárlás, stb. Az elemzés hozzásegíti tulajdonosát ahhoz, hogy életfeladatát minél tökéletesebben tudja véghezvinni, elkerülje a „zsákutcákat” és könnyebben haladjon útján. A személyes horoszkóp elkészítésének feltétele a pontos születési időpont ( év, hó nap ) illetve születési hely.
Az asztrológiai elemzés időtartama kb. 2 óra és Hódossy Zsuzsanna végzi.

Biorezonanciás állapotfelmérés

A lábujjunktól a fejünk búbjáig megtudhatunk magunkról mindent, ráadásul sejt szinten, tehát a lehető legapróbb változásról is képet nyerhetünk. A mérés során az ismert akupunktúrás pontokra ingeráramot bocsátanak, s közben egy speciális műszerrel mérik a szövetek vezetőképességét. Ezzel az adott pontokhoz és meridiánhoz tartozó szervek funkcionális állapotáról és szabályozhatóságáról kapunk képet. A módszer segítségével képet kapunk a számunkra ajánlott és nem ajánlott élelmiszerekről, segítve ezzel az egyénileg megfelelő étrend összeállítását.
Az állapotfelmérés kb. 2 órát vesz igénybe és Bertalan Piroska végzi.
A kezelés ára 10 000,- Ft

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone