cress-15084_kAlábbiakban összegyűjtöttünk néhány hasznos és érdekes olvasnivalót. Gyűjteményünket folyamatosan bővítjük, látogass el hozzánk rendszeresen! Sőt, ha látsz hasonló érdekes cikkeket, küldd el nekünk, szívesen kitesszük!

Jó olvasást!

Az első női zöld site, ahol mindent elolvashattok, amiről érdemes tudnotok a bio, öko, zöld témában: www.mentatrend.hu 

Receptek, gasztrokalandok, kulináris gasztronómiai kalandozások: www.chiliesvanilia.blogspot.hu

Friss, jó minőségű, kistermelőktől származó zöldség-gyümölcs házhoz szállítással: www.nekedterem.hu

Gyaloglás, sport, minden ami Nordic: www.gyalogolj.hu

Biotermék nagykereskedés: www.biologistic.hu

Az E-számokról és a különféle élelmiszer adalékokról: www.e-szamok.hu

Koporsónkká válhat a szolárium: www.fogyasztok.hu

Tanulmány a hétköznapi mérgeinkről, azaz a háztartási és kozmetikai vegyi anyagokról: www.levego.hu

Méreg a bőrnek! Egy érdekes adatbázis számos kozmetikum méreganyag tartalmáról és azok káros hatásairól: www.cosmeticsdatabase.com

Film a kulturális kreatívokról. Lehet, hogy Te is közénk tartozol?: vimeo.com

Tudatos Vásárló “Jó termékek” adatbázis: www.tudatosvasarlo.hu

Miért van szükségünk rostokra?: biopiac.startuzlet.hu

Környezetbarát termékek és szolgáltatások zöld térképen: www.zoldterkep.hu

Mérgező élelmiszer adatbázis: www.ketesaruk.hu

Számtalan hasznos irodalom van, ami segíthet testi-lelki egészségetek megőrzésében. Az alábbiakban bemutatunk néhány nagy kedvencet, ami a mi Bibliánk is itt a Napsugár Életházban.

TN6_B342537Kurt Tepperwein

Nagy egészségkönyv testnek és léleknek

Örök érvényű naptár, tanácsadó és gyakorlókönyv

Függetlenül attól, hogy mennyi idős és éppen milyen az erőnléte, a könyv segítségével a legjobb formába hozhatja testét és egészségét. Kurt Tepperwein összegyűjtött tudását tartalmazza a kötet, amely tulajdonképpen egy örök érvényű naptár, egy tanácsadó könyv és egy gyakorló munkafüzet inspiráló keveréke. A legjobb módja annak, hogy aktiváljuk saját energiáinkat, megelőzzük a betegségeket, fittek maradjunk és tökéletesen érezzük magunkat, hogy naponta használjuk ezt a kincsestárat.

 

TN6_2000004324700Ruediger Dahlke

A betegség mint szimbólum

ÉLETMÓD, EGÉSZSÉGMEGŐRZÉS Ruediger Dahlke célja, hogy az ember megértse betegsége kialakulásának mélyebb összefüggéseit, ezáltal önnön orvosává váljék. A kötet felépítése zseniális: a filozófia és az alapelvek ismertetése után, a testtájakat és a problémazónákat vázolja, azután a betegségek és a tünetek, valamint az ezekhez rendelt szimbolikus jelentések következnek, végül a lelki okok feldolgozására és feloldására ad gyakorlati tanácsokat, s mindezt ABC rendben!

 

 

TN6_B324771Kurt Tepperwein

Út a sikerhez – Út önmagunkhoz

A siker valami egészen más, mint azt eddig hittük! Ha a siker szót halljuk, általában pénzre, karrierre, pozícióra és valamilyen drága tárgyra gondolunk. Kurt Tepperwein bebizonyítja, hogy a siker valami egészen más. A cél nem a munkában vagy a családban keresendő, hanem önmagunk sikeres megvalósításában. A többi siker ennek előfeltétele! Kurt Tepperwein hét lépésben mutatja be, hogyan bontakoztathatjuk ki valódi személyiségünket. Az igazi siker egész embert kíván. Ha valamit csak félig, fél szívvel akarunk elérni, a siker nem erősíteni, hanem éppen ellenkezőleg, gyengíteni fogja szívünket. A tartós siker tehát egy spirituális szívdimenzióval is rendelkezik. A könyv másik fontos tanítása, hogy valódi sikerben akkor lesz részünk, ha a saját utunkat járjuk, mert a saját út követésének mindig öröm és könnyedség a jutalma. Tepperwein végigvezet minket a siker “rezgéshányadosain”; mankót kapunk a biztos önismerethez és az önellenőrzéshez is. A gyakorlatokhoz kitöltendő meditációs tesztek és kérdések társulnak. A kötet végén található kartechnika pedig segítségünkre lesz egy különleges vizsgálati módszernél, amiből sok rejtett tulajdonságunkat megismerhetjük. “Aki pontosan követi könyvem útmutatóit, garantáltan rátalál saját életének céljára, és rezgését is oly módon lesz képes megváltoztatni, hogy életébe vonzza a sikert.”

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestPrint this pageEmail this to someone